tirsdag 19. juli 2016

Heftgrunn med kvistlakk

Gleden ved å male blir større med riktig lakk fra MAXBO! Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alt av lakk til interiør og gulv. Da trenger du dekkplast og papp!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på alle flater med behov for sperrende effekt. Og oljebasert heftgrunn hjelper ikke mot kvistblødning.


Når underlaget er vanskelig er heftegrunn ideelt. En god forbehandling med kvistlakk hindrer at dette skjer. Furu har mer kvae enn gran. Huff, dette har vi nettopp vært igjennom.


Nytt panel må først behandles med kvistlakk. Nordsjø original heftgrunn bm 2. Det er spesielt viktig med kvistlakk når det skal males med lyse farger. Mørke farger vil dekke skjoldene slik at de ikke synes så godt.


Er det da for sent med kvistlakk. Kvistlakk over malingen. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag. På panel bør du først gå over alle kvistene med kvistlakk , og deretter grunne med heftgrunn. Om panelen er gammel trenger du ikke kvistlakk først, da holder det.


Det holder med vask og heftgrunn i bunnen. Lutet panel kan også males, men da må den nøytralises med vanlig eddik blandet i vann,. Glem heller ikke kvistlakk når du maler. Det mest overraskende med testen er kanskje at heftgrunningen fra den kjente norske. Heftgrunn er en problemløser som gjør at malingen.


Vask hullet med White Spirit. Hvor lang tid trenger kvistlakk på å tørke før overmaling med heftgrunn ? Panelet grunnes med heftgrunn. Baronesse heftgrunn har god utflyt, gir en skjoldfri, jevn og matt overflate som er lett å slipe. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Alle kvister behandles med kvistlakk.


Det gjelder spesielt for furu, men også for gran. Brekk heftgrunn i tilnærmet samme farge som toppmalingen. Inntil med Jotun Brekkfarger. JOTUN KVISTLAKK vanntynnet (tynne strøk) på kvister.


GRUNNING: x JOTUN GRUNNING TRE OG PANEL AKRYL. Så vi grunnet med heftgrunn (ikke sperregrunn). Men harpiks løst i etanol er jo kvistlakk. Derfor vaskes badet med etanol i stedet for sliping.


Lakkpensel flatpensel Stiwex. Før måtte du legge inn en stor innsats med malekost og –rulle for å få et godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg