onsdag 31. august 2016

Krakk baderom

Fast pris - ingen overraskelser. Se vårt fantastiske utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


De fås i ulike designer og størrelser, så du finner sikkert noe som passer til ditt baderom og behov. Krakk som passer mange steder i hjemmet hvor de små har vondt for å nå. Sklibeskytten både på over- og undersiden.


Produktinformasjon Praktisk krakk til baderommet i plast. Teknisk informasjon: Bæreevne: 1kg Mål: x cm. Liten krakk i edelgran og eik.


BADEROM KJØKKEN OG VASKEROM INNEKLIMA OG UTEMILJØ VARME OG VARMTVANN Tilbake. Gå til hovedside for: BADEROM. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren.


Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok. Pynt opp ditt baderom med hånkler, badematter og annet baderomsutstyr. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.


Et velordnet baderom gjør livet fredeligere og. Her finner du all oppbevaring til baderommet. På tiden med et nytt baderom ? Da kan det være lurt å ta en titt på utvalget hos Trademax!


Vi leverer kjapt med fast pris. Setet er et lokk med oppbevaringsrom under. Krakk i klar akryl som egner seg godt til bruk i dusjen eller på badet generelt.


Sammenleggbar krakk med sete i lysegrå HDPE-plast og bein i pulverlakkert stål. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


Vi har alt JYSK til badet. Det er de små detaljene som utgjør forskjellen, og gir en god følelse. Så hvilken type baderom er du? Topline Krakk er en skammel med to steg med antiskli-belegg. Baderomskrakk til ditt bad.


Krakken er et bra hjelpemiddel for å nå opp til toalettet, vasken eller annet. Rotho Krakk Top, Rosa er en praktisk og stabil krakk med antiskli som bidrar til å gjøre hverdagen enklere hjemme. La barnet bli mer selvstendig og kunne være med. Veggplater og veggpanel.


Passer fint på toalettet, barnerommet, ved utgangsdøren, eller hvorfor ikke i garasjen? Selges i assorterte farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg