torsdag 4. august 2016

Utendørs treningspark oslo

Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. USA og Øst-Europa har gjort det lenge. De har laget treningsparker utendørs som er åpne for alle. Parkene består av stålstenger på kryss og tvers over mykt.


En av Norges første utendørs treningspark er åpnet.

Og det beste av alt: Den er gratis! Vardåsen vel bidrar til å utvikle et område som benyttes av langt flere enn de som sogner til vellet. I den lille skogen mellom Hotell fritidsparken og Ishallen. Sofienbergparken treningspark. Tufteparken er norges ledende produsent av utendørs treningsapparater.


Konseptet er utviklet som et lavterskel tiltak for egenorganisert trening og folkehelsen. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i.

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Treningspark for voksne på. Bredt utvalg og rask levering! Oslo kommune ved Bydel St. Skandinavias mest solgte utendørs treningsapparater.


Jeg har blitt med i en prosjektgruppe hvor målet er å lage Europas mest awesome utendørs treningspark! SpantaX reagerte på dette Del dette innlegget. Det er utendørs og sosialt og det passer alle. Når sola skinner, og man kan kaste ulltrøya og plukke frem solbrillene, frister det gjerne å bevege kroppen utendørs.


Nå blir utendørs treningspark i Mørkvedlia en realitet. Vi er svært takknemlige for at Bodø kommune har tatt initiativ til et samarbeid om å sette opp en. Utendørs treningspark i Hønefoss. Vi klarte å få treningspark til Hønefoss på eget initiativ! Fortsett gjerne å følge siden for.


Sør-Tromsøya bydelsråd søkte GjensidigeStiftelsen om midler til å sette opp en utendørs treningspark i Telegrafbukta.

Kommunens Tromsømarka-prosjekt. VERDENS NORDLIGSTE UTENDØRS TRENINGSPARK. Gjennom en målrettet satsing på tilrettelegging i marka, vil Tromsø kommune sørge. Sak Søknad Kreftforeningens utendørs.


Arbeidet har blant annet bygget på. Oppgradering av uteområdene Studentbyen er blitt oppgradert med treningsfasiliteter og felles aktivitetsområder utendørs. Vi åpnet med snorklipp, demonstrasjon og mulighet for utprøving av. VISNES: De har bygget skatepark, opparbeidet fotballbane, lekeplass og basketballbane like ved båthavnen på Visnes.


Visjonene stopper ikke der for Hinderaker. Sport vest har nå begynt å selge utendørs treningsapparater til klubber, foreninger, bedrifter, private og det offentlige. Vi har mange forskjellige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg