torsdag 18. august 2016

Porselenskål

Kjøp skålene med ansikt til bra pris og med rask levering! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Hvit porselenskål , sete og lokk i hvit plast.


Klassiske skåler i porselen for yoghurt, saus og dressing.

Passer til buffetstativet. Finnes i flere størrelser. Kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølge ovn. Porselensskål med hellekant. Vakre skåler, stilige kopper, krus og glass.


Ja, vi har litt av hvert. Blå porselenskål med gjenomhullet mønster.

En flott liten krukke med lokk i porselen fylt med 15g himalayasalt og en skje i porselen. Himalayasalt i porselenskål kr 900. Dette serviset ble solgt for 15. Sitter du på en gullgruve? En naturlig barbersåpe i porselenskål fra tyske Mühle.


Gir et silkemykt og behagelig barberskum som dufter fruktig av sitrus og appelsin. Denne skål har hvert i min fam. Det har vært ett stempel på undersiden. Vi produserer og selger også klasseromskart.


Skål med ansikt på Blueboxshop. Kari Brovold Hagen, porselenskål : 1. William Knudsen, keramikk. En kan hevde til en blir blå at det ikke spiller noen stor rolle om man kutter litt strøm her eller der.


Selv om strømprisene er. Mühle barbersåpe i porselenskål - Sandeltre. Utsolgt Osma Tradition barbersåpe i glass-skål.

Vanlig pris 26kr Tilbudspris 13kr. Hvordan lage Hockeypulver selv? Når du melder deg inn i kundekubben vår, får du rabatt på alle ordinære varer du handler i nettbutikken eller i butikken i Storgata på Lillehammer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Flott gul svane serveringsfat fra Egersund. Puddingform fra Egersund. En stor salatskål i strukturmønstret porselen med gullfarget kant. REAKSJONEN MELLOM OKSYGEN OG SVOVEL.


Utstyr Gassbrenner, fyrstikker, porselenskål , digeltang, gult svovel, stor glasskål, petriskål, blå lakmusløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg