torsdag 10. august 2017

Betong kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Lei av laminat i kjøkkenet? Da kan du ta saken i egne hender og støpe ei benkeplate i betong. Det er et billig materiale som er lett å forme. Betong blir vakrere med tiden.


Uansett om du vil støpe en lekker benkeplate, et utekjøkken eller dine egne hageheller, så les med her. Endelig kunne vi starte på benkeplaten. Vi hadde lyst på en plate i betong , og jeg hadde sett noen videoer om at man kunne støpe det selv.


Om vi skulle ha bestilt. Mikrosement betonglook kjøkkenbenk. Alloc kitchen wall betong satin finish 10x30. Kjøkkenpanel med overflate i betongimitasjon, som gi… kr 35-Kjøp nå. Finn benkeplate til ditt kjøkken!


Sigdal tilbyr et rikt utvalg benkeplater og kjøkkenbenker i ulike materialer og utførelser. Vår plate herdet for fort og vi hadde klart å kjøpe to forskjellige typer betong. Dermed ble ikke overflaten pen nok. Jeg pusset det derfor etterpå.


I tråden om husbyggingen (linket til under) var det flere som lurte på fremgangsmåten for benkeplaten i betong , så jeg laget like godt en egen tråd om dette. Velg blant et rikt utvalg benkeplater i laminat i ulike utførelser og farger, blant annet i eik, marmor og betong. Realiser kjøkkendrømmen.


En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Et kjøkken med benkeplate i betong kan være lekkert, men den må være behandlet. Fargene er lagt ver for seg og flaten er slipt og vokset til en helt slett overflate. Broderen har benkeplate i betong på kjøkkenet sitt som han har laget selv.


Den lengste platen er vel rett over meter. Som du ser kan Betón Ciré brukes på peis, i våtrom, trapper, kjøkkenbenk og stuegulv. Legg i handlevogn Kan ikke leveres. Kjøp din DuPont Corian kjøkkenbenk her.


Rustfrie stålplater kan benyttes som kjøkkenbenk og til veggen. Fordelen er at det gir et særegent uttrykk og at det er svært hygienisk. På jakt etter en ny benkeplate? Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer.


Vi leverer skreddersydde produkter i normal betong og fiberbetong til alle typer formål. Leverer til hele landet. Glassfiberbetong har stor styrke og høy formbarhet. Dette gjør det mulig å bruke betong på helt nye produktområder. Lag ditt eget terrassebord i betong.


Finner du ikke bordet du leter etter? Du kan faktisk støpe et selv! Vi bestemte oss for å gå litt utradisjonelle veier med dette prosjektet og ha ganske store overflater med betongfinish i leiligheten.


Kjøkkenbenk , Søl, fuktighet, varme, kulde og hard behandling. Det er mye kjøkkenbenken må tåle hver eneste dag, derfor må vi også stille høye krav til den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg