mandag 14. august 2017

Oljesuger elektrisk

Forenkler oljeskift eller redder deg når du har fylt på for mye olje. Kobles enkelt til bilbatteriets poler med klemmer. Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato.


Noen med erfaring med denne evt elektriske pumper? Link to post Share on other. Har en elektrisk oljesuger. Vrir om bryter så snur pumpa og tømmer tanken. Elektrisk oljesuger 220V.


Legg til dine favoritter. En elektrisk hadde nok vært. Jeg har som flere andre her vært skeptisk til oljesuger men det er kaldt ute og det ligger noe hvitt på bakken overalt så.


Med vakum oljepumpe går oljeskiftet som en lek. Tilbehør: 1stk sugespiss 6x800mm,1stk sugespiss 8x800mm1stk sugespiss 8x650mm1stk sugespiss. Før sugeslangen ned i røret for peilepinnen og pump noen få ganger. Den kan brukes til å suge mange former for ikke-eksplosive væsker som motorolje, girolje. Toalett elektrisk stillegående.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Etter en elektrisk pumpe fra Bilvarehuset og en fra Torshov (begge etter hvert i søppla, godt med manuel messingpumpe), fikk jeg endelig tak i vakumpumpe! Effektiv oljesuger som enkelt tømmer alle slags oljer og væsker fra kjøretøy og maskiner ved hjelp av undertrykk. Betjenes manuelt med håndpumpe, eller kobles. Ny variant Tennplugg - NGK.


Vakuumpumper, blåsere og kompressorer. Robustheten og driftssikkerheten til de oljesmurte R 5-lamellvakuumpumper gjør at de har. Er tilhenger av å bruke tappepluggen.


Eg trur at du vil få med deg meir metallspon då, enn ved bruk av oljesuger. Vi er størst i Norden på båtutstyr! Se varianter Dieselpumpe - Jabsco.


Vi leverer Yanmar marine motorer og yanmar deler til hele Norge, raskt og enkelt. En stor og funksjonell oljesuger i meget høy kvalitet. Motoren min er laget for å tømmes med oljesuger. HN: Jeg har brukt oljesugeren til Biltema 5-ganger siste tre årene.


Stort og deilig varmepledd i myk fleece. Oljesuger liter, rund. Leveres med hovedslange og to sugeslanger (Ø: og mm). Er beregnet for varm olje ca.


Undertrykk skapes i beholderen med Venturi-teknikk og oljen suges. Utviklet for å imøtekomme stadig strengere miljøkrav. Bruk av høyrafinerte parafinvokser og polyetylen gir fibrex unike rense-egenskaper. Få kraften som behøves for å få jobben gjort.


McCulloch tilbyr en rekke med gressklippere, kjøregressklippere, motorsager og andre elektriske hageredskaper. For å tømme gressklipperen for bensin kan du også bruke en oljesuger. Vi har her tatt for oss bensindrevne.


En slik oljesuger fungerer nok greit det, bruker selv en elektrisk liten sak fra Jula. Best resultat med mellomvarm olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg