onsdag 30. august 2017

Diy interiørtips

Vi har plukket ut tredve av bidragene vi fikk inn i BoligPluss-utfordringen forrige måned. Meld deg på BoligPluss sitt nyhetsbrev! Siw har startet det som mest sannsynlig er Norges beste samlekonto for DIY.


En fornyelse hjemmet behøver ikke være dyrt, vanskelig eller uoverkommelig. Her har jeg samlet tips som kan.

Do-it-yourself projects and craft ideas you can easily complete, no matter your skill level. Jeg har fått meg en vanvittig flink og kreativ svigerfamilie! Bente maler nydelige malerier, og Eivind står for mye av interiøret i husholdningen. Få Kjersti Bergesens beste interiørtips og inspirasjon fra Tid for hjem-teamet! Snart klart for en ny runde med Tid for hjem på TV2.


DIY -tips: Lag et plantevindu. Know Your Stuff: The 1Best DIY Tips Ever. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

DiY -oppskriftene er superenkle og på kort tid har du gjort om den enkle veggen til et kunstverk. Så enkelt kan du gjøre det selv! Vi har vært så heldige å få Kjerstis Bergesens beste interiørtips ! Minitrend: Tipi til barnerommet. Dette er bloggen for oss dødelige,.


This site uses cookies to give you the best experience. If you continue to use our service you agree with the use of such Cookies. Herlige hjem - Interiørtips : Hylle FEM. DIY Pallet shelf - Duration:.


Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt. Trenger gangen din sårt en liten oppussing?


Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka. Stylingtips stue - interiørtips - puter - grønne planter Hei! Klesklyper til posene med te fra Søstrene grene. Har du ikke funnet den perfekte klokke til hjemmet ditt?


Små soverom krever mer oppmerksomhet hvis du planlegger å pusse opp det.

Ikke tro at det er umulig å gjøre en liten plass ser veldig behagelig og hyggelig. Verden flommer over av kreative mennesker som får mye ut av lite. Her finner du mange gode artikler om alt fra Oppussing, til vedlikehol interiørtips og mye mer.


Her er bilder fra et koselig sveitserhus jeg har stylet nylig. Veldig mange rom var lyse, så her var det koselig med litt farger inn. Norske stuer er mer aktive enn noen gang.


Her er interiørtipsene du trenger for å få ei stue som lever ditt liv. Slik gjør du det med enkle grep. Det er tid for en opprenskning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg