tirsdag 12. september 2017

Arkivskap hengemapper

Bestill arkivskap enkelt på nett og til gode priser. Få orden i papirene med et av våre svært rimelige arkivskap ! Du kan velge mellom ulike design, blant annet låsbare skap. Vi har også brannsikre skap.


Alle tre skuffene kan låses. Vi tilbyr et stort utvalg av skap. Alltid fri frakt og års garanti. Har du arkivskap som “ikke tåler dagens lys”?


Dette skapet hører ikke hjemme på bakrommet. Nøye gjennomtenkte og praktiske detaljer, gjør Pendaflex til et. Se for eksempel våre smarte arkivskap med hengemapper med skuffer eller med et spesielle rom for store tegninger og plakater. Produsert av 1 krafti.


Dette låsbare arkivskapet passer til Ahengemapper og til permer. Finn beste pris på Rubrikk. Esselte skap hører ikke hjemme på bakrommet. Arkivkabinett for hengemapper A4.


Caribonum Norway AS er total leverandør av forbruksvarer til kontoret. Distribusjonen skjer fra. Bisley låsbart arkivskap er en meget funskjonell og prisgunstig arkivskapserien leveres med og skuffer.


Et brannsikret arkivskap er primært ment for oppbevaring av. Ta en titt på våre rimelige arkivskap for praktisk oppbevaring av hengemapper. Her finner du også mappevogner for deg som trenger å flytte på dokumenter mellom. Våre tre produktområder er interiør.


Jalema Arnato Ahengemapper gr. Det er et moderne og stilfult arkivskap , som du kan bygge opp. Fossafe er et høykvalitets norskdesignet arkivskap , og har den største kapasiteten av alle skap på markedet i dag.


Save arkivskap : Et helsveiset og komplett arkivskap i stål, også kalt hengemappe- eller dokumentskap, spesielt utviklet for lagring av A4- hengemapper. Priser vises kun hvis du er innlogget. Våre satsningsområder er salg av kontormøbler, skolemøbler. Hengemappe ESSELTE Easyview Abl. Brannklassifisert arkivskap.


Kjøp uten konto 1-dagers leveringstid. Agrippa arkivskap i stål til hengemapper. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Kontorrekvisita – Privat eller bedrift?


Skinner av solid metall med glider av polypropylen. Sorter By Bruk synkende rekkefølge. Ta kontakt med oss i dag! Alt du trenger til arbeidsplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg