tirsdag 19. september 2017

Høy gardintrapp

Fra pris: 39per stk. Vis kun varer på nettlager. Stødig gardintrapp i aluminium med trinn. Denne gardintrappen er lett å håndtere, har sklisikre trinn, og har en god plattform å stå på. ZARGES Profftrapp Økoproff Z500.


Bredt sortiment av srtiger og arbeidsplattformer. Stabil trappestige med sklisikre trinn. Høy sikkerhet og stabilitet. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Europris har et stort utvalg innen gardintrapp , stiger, og kombistiger, i tillegg til et stort sortiment av verktøy. Her kan du se vårt store utvalg av stabile og solide gardintrapper, stiger og arbeidstrapper for arbeidet i høyden. Se våre knallpriser og bestill.


Skal du henge opp nye gardiner eller pusse opp? Unn deg en stødig gardintrapp eller stige så jobben blir litt tryggere. Selv om man har et høyt hus er det ikke nødvendigvis behov for en stige som skal. Denne stigetypen fungerer både som stige og gardintrapp. Hvis du har, så skal du lese videre her.


Den har en høy bue på 6mm,. MAXBO har et bredt utvalg av stige, gardintrapp , stillas med mer. Anbefales for innendørs bruk. Gardintrapp med øverste trinn ca 150cm over bakken. Epleplukking eller takmaling, uansett hva du skal, er det oppnåelig med denne klassiske aluminiumsstigen!


Plattformhøyde: 6cm. Produktene fra Scando er beregnet for proffbruk og er typegodkjent av. Våre gardintrapper fåes med ulike antall trinn. Se utvalget og kjøp på nett! Kraftig yttervange som gjør den stabil under arbeid.


Sklisikre gummisko som ikke. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter. Vernebrille for generelt bruk.


Proff C-6er en lett og solid serie trappestiger i aluminium som kombinerer tre viktige egenskaper: Lav vekt,. Høyeste optiske klasse (1). Av og til trenger du en høy trappestige eller frittstående stige fordi du må opp under taket. En robust og sikker gardintrapp med praktisk verktøyhylle. Hos Cowab finner du et stort sortimang av produkter til industrien, lageret, verkstedet og kontoret til rett pris og veldig høy kvalitet.


Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg