tirsdag 25. september 2018

Elektrisk transportsykkel

Vi håndplukker de beste transportsyklene for deg. Dette er en uavhengig blogg som drives på redaksjonell basis, uten kommersielle bindinger til. Transportsykkel er din guide til smartere sykler og bedre hverdager.


No Rain, Regn-poncho til sykkel. Samboeren Erlend Hogstad sitter fremme i lasteplanet på parets ett år gamle elektrisk drevne transportsykkel av typen Cargobike Family El. Det er smart å dele og låne ting vi ikke trenger så ofte, uansett om det det er snakk om verktøy, lavvo eller en elektrisk transportsykkel ,. Alle vet at elektrisk sykkel gjør hverdagen enklere for deg som vil kjapt fram i byen.


Bella Bike er en forholdsvis ny dansk produsent av transportsykkel. En slik cargosykkel har vi solgt mange av til personer som. Vi har håndplukket elsykler fra de beste produsentene. For vi selger ikke annet enn det vi selv har lyst på. Du skal finne elsykkelen som gjør at hjertet ditt.


Nydelig og driftssikkert el-lastesykkel. Plass til to barn med setebelte. Sykkelen er utstyrt med kalesje som dekker hele lasteplanen, lasten er skjermet for vid og regn.


Denne el-sykkelen egner seg til handleturer. Perfekt for eldre og for bruk på hytta. Elektriske : Ny eller brukt: Ny: Kjøp i nettbutikk. Vi forhandler SmartMotion, EcoRide og Kreidler som alle er kvalitetsykler bygget med kvalitetskomponenter og med. Kanskje Norges beste utvalg av elsykkel med moderne løsninger, tilpasset norsk klima.


Med en elektrisk transportsykkel takler du bakker uten problem og frakter raskt barna til barnehagen - eller ukas innkjøp hjem fra butikken. Kundesenter Kontakt oss Om oss Fysisk butikk Verksted. Ta turen innom Bike Brothers! Elsykkel Oslo, Sandnes, Stavanger eller Haugesund? Vi satser på kvalitetselsykler fra Tyskland.


Hos oss kan du enkelt bestille elsykler. Familiefabrikken Achielle i Belgia lager bunnsolide sykler, perfekte for by-miljøer, og de er supernøye på utseende og finish. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det gis kun tilskudd til elektrisk el-sykkel eller el- transportsykkel per husstand og som ikke har el-sykkel fra før som er nyere enn fem år.


Smart elektrisk transportsykkel fra Efinity med transportkasse for 1-barn eller gods. Motor Bafang MaxDrive krankmotor. Se elektriske lastesykler. Dette er vår fjerde generasjons lastesykkel som vi selger, som har blitt oppdatert og. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for deg.


Les mer om vår bruk av Cookies her. Pent og lite brukt elektrisk transportsykkel med plass til en haug med varer, eller til sikker transport av inntil barn med 3-punkts sikkerhetsbelter. Joda, i konkurranse med apostlenes hester faller en transportsykkel økonomisk sett gjennom. Våre scooterer går på el og har et stilig retrodesign. Les også: Denne lille kofferten gjør sykkelen din elektrisk.


Classic har høstet gode kritikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg