mandag 3. september 2018

Gammeldags baderomsinnredning

Fast pris - ingen overraskelser. Stort utvalg produkter til badet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Går dere med tanker om å fornye deres bad og vurderer dere i dette tilfelle den klassiske stilen på badet eller gjestetoalettet? Da tror vi at dere har komme.


Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil.

Kjøp direkte i vår nettbutikk. Nytt utseende med gammeldags sjarm. Servantskap med skuffer. Baderomsmøblene er viktige men de må velges med omhu. Materialvalg for baderomsmøbler er svært viktig siden de er utsatt for mye fuktighet.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MAXBO har møbelsett som består av servanter, speil og skap.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Drømmer du om engelsk landstil på badet – og kunne å synke ned i et badekar med løveføtter etter en lang dag. Ja, da er det nok av muligheter å velge. Når det gjelder servantskapene våre, har vi lagt til litt ekstra, både på utsiden og innsiden. Invester i et gammeldags.


Rustikk bad er vår populære modell med gradede sidevanger på servantskapet. Denne modellen passer utmerket til baderom der krever litt mer plass rundt møbelet. NY VRI: Et gammelt møbel kan få nytt liv som baderomsinnredning. Her har en Hemnes kommode fra Ikea og en gammel vask blitt et stilig baderomsmøbel. Få ideer til ditt nye bad hos HTH.


Et varmt, lekkert bad for kalde morgener og slitne ettermiddager? Nøkkelen er smart baderomsinnredning : elegant servantskap med rommelige skuffer. VVS Nettbutikken for baderomselskere, med Rørleggere i kundeservice. Alltid gode tilbud på kjente merkevarer. Rask levering og full returrett.


I leiligheten har vi et hovedbad og et gjestebad. Badene skal være forskjellige og vi har funnet baderomsinnredning hos vår leverandør Comfort Bad. Drømmekjøkkenet har et bredt utvalg av baderomsmøbler, baderomsinnredning og oppbevaring på baderom med gjennomtenkte funksjoner. Hvor kan jeg finne dette?


I kataloger ol er det bare baderomsinnredning i moderne stil.

Gjerne i bronse eller kobberfarge. Innred med gamle møbler istedenfor ny baderomsinnredning. Vi er spesialister på ett område: Badet.


Alt innen baderoDusj, toalett, møbler, dusjhjørner, servanter m. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg