onsdag 26. september 2018

Vaske kjøkkenvifte

Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet. Lagervarer leveres neste virkedag. En moderne kjøkkenvifte er effektivt mot matos, men ikke hvis den er tett av gammelt fett.


Her er ekspertenes tips til hvordan du rengjør den. Filteret i kjøkkenvifta må vaskes jevnlig.

Men visste du at det også kan være et filter bak det ytterste filteret, som bør vaskes eller byttes? I tillegg til å minke brannrisikoen, er en kjøkkenvifte med rent filter mer effektiv. Det gjør også godt for innemiljøet.


Det samler seg ofte mye fett i. Filmen viser rengjøring av forskjellige BORA kjøkkenvifter – napp ut delene, vask i oppvaskmaskinen og sett dem på plass. Du er kanskje flink til å vaske kjøkkenbenken og skapdørene på kjøkkenet, men hvor ofte løfter du blikket og tar en kikk på vifta? Rengjøring av kjøkkenvifte – Et effektivt kjerringråd.

Deretter kan du vaske filteret i oppvaskmaskinen. Bruk nesa di, kjenner du matlukt selv om kokeplatene er rengjort bør du vaske filteret. Hvis du har oppvaskmaskine kan du vaske filteret der. Jeg har en kjøkkenvifte som fulgte med leiligheten som jeg kjøpte for seks år siden.


Lar seg nok vaske ren, men det er nok en skikkelig drittjobb. Du husker kanskje å vaske kjøkkenbenkene hver gang etter bruk, men hvor ofte vasker du kjøkkenviften? En skitten kjøkkenvifte kan være en brannfelle. En kjøkkenvifte som går på høyeste trinn bruker. Skitne hårklemmer eller plastleker, eller kanskje et grisete kjøkkenvifte -filter?


Hiv det inn i oppvasmaskinen, da, vel. Ved å helt enkelt vaske filteret i en oppvaskmaskin en gang i måneden og tørke det, kan du forlenge filterets levetid i opptil år. Frankes vasker med SlimFix gjør installasjonen hurtig og enkel.


Vasken monteres i utskjæringshullet fra toppen av benkeplaten,. Kjøkkenvifter i høy kvalitet til en lav pris. I tillegg får vi en bonuseffekt, fordi en kjøkkenvifte med et rent fettfilter vil gi et bedre avtrekk.


Hvordan bør vi rengjøre?

Vi anbefaler at du vasker fettfilteret cirka to ganger i måneden, avhengig av bruk. Fettfilteret kan vaskes med såpevann, for eksempel Zalo og salmiakk. Du kan også vaske filtrene for hånd i såpe og vann. Finn din nye billige vegghengte kjøkkenvifte her. Vi har et stort utvalg av vegghengte kjøkkenvifter til lave priser.


Kjøp din nye ventilator her til lav pris. Husk at vi alltid har gratis frakt. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Du kan skru løs den delen som vifta sitter i og vaske med svamp oppi der. Selve viftedekselet kan du rengjøre med litt tolmodighet og en piperenser, glasskost eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg