mandag 25. mai 2015

Jernia kaffemaskin

Sammenlign pris med oss! Har du en kaffemaskin på kjøkkenet, kan du lage nydelig espresso og cappuccino akkurat når du vil. Vi har flotte og enkle kaffemaskiner fra blant andre Moccamaster.


Skal du kjøpe en vanlig kaffetrakter eller en kaffemaskin ? Eller kanskje det holder med en presskanne?

Her er rådene du trenger for å velge riktig. Long Kaffe knapp med ekstra trakt for. En kaffetrakter er din livredder på morgenkvisten. Vi har den klassiske kaffetrakteren fra Moccamaster og mange andre flotte modeller fra blant andre Wilfa og.


Produkter for merkevare KRUPS for Jernia. Bestill hjemlevering eller med MyPack. Kaffe med kapsler, presskanne og kaffetrakter, vi har kaffe som garantert faller i smak.

Prøv en ny kaffemaskin fra Delonghi, Philips, Severin eller Moccamaster. KAFFEMASKIN DOLCE GUSTO PICCOLO SORT. Denne drømmen kan nå bli virkelighet.


Med en helautomatisk kaffemaskin kan du få nytraktet kaffe akkurat når. Kaffen kjøpes hos Jernia , Coop Obs, Coop Xtra, Smart Club, Ultra,. Uansett hva slags kaffe du vil lage, så kverner Saeco Xsmall de ferske bønnene på stedet kun ved å trykke på en knapp.


Den leveres med et damprør som. Fantastisk kaffe er en kunst. Kjøp din nye kaffemaskin her. Guide: Kjøpetips: Dropp kaffemaskin med funksjoner du ikke kommer til å bruke Hvis du drikker pulverkaffe og er fornøyd med det, så er ikke dette noe for deg.


Les ukens kundeavis fra Jernia på Tilbudsuken. Her kan du finne alle aktuelle kundeaviser på nett, søke etter tilbud og sammenligne priser. Siden det finnes flere kaffemennesker her inne lurer jeg fælt på om noen kan si noe om hva man kan forvente av levetid på en helautomatisk kaffemaskin. Vi har også en og annen kaffemaskin , presskanne og perkolator, hvis du heller vil ha det. Også kaffemaskiner finnes i en rekke modeller.


Nettstedet vårt benytter cookies.

Med en kaffemaskin av høy kvalitet, og vår serviceavtale, er en god kopp kaffe aldri mer enn et trykk unna på arbeidsplassen. Kjøkkenet er ikke komplett uten kvalitetsredskaper fra våre kjente merkeleverandører. Ferskmalt og nybrygget kaffe, - som på kafè - hjemme!


Hva med en kaffemaskin ? Velkommen til en hyggelig handel hos Jernia. Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste kapselmaskinen? I denne samletesten får du oversikten over maskinene på. Til butikk: Levert av: Melitta Aromaboy II. Er du ute etter en kaffemaskin som kan tilby noe mer enn svart kaffe på en enkel og rask måte?


Varför en helautomatisk kaffemaskin ? Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg