torsdag 28. mai 2015

Metos storkjøkken

Rask levering, ferdig tollet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spørsmålet er videresendt til riktig spesialist. Vi vil svare deg via e-post eller telefon. Lokal service Vi har serviceteknikere på alle egne avdelinger.


Såpe og skyllemiddeldispenser, tømmepumpe. Metos AS fra , Hordaland. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår ID-forsikring til kun. Storkjøkkenmaskiner og utstyr.


Vårt formål er å drive med planløsninger, prosjektering og leveranser av totalløsninger av utstyr for ethvert storkjøkken. Hoteller, restauranter, caféer. Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Våre leverandører er blant de ledende av utstyr til storkjøkken. Hjem Tilbud Om oss Kontakt oss Min konto Logg p. Vi i Maestro storkjøkken legger vår stolthet i oppfølging og god service.


Opplæring av personale er inkludert i alle våre produkter. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du.


Oppvaskmaskin for storkjøkken. Vi er hovedforhandler av Miele Professional. I dag leverer vi alt fra komplette storkjøkken. Deriblant restauranter,. Gastro Line er en representant for de ledende europeiske produsenter av profesjonelt dagligvare og storkjøkken utstyr.


Vi selger pizzaovn, kjølemonter,. De leverte varer er vår eiendom, inntil kjøpesum inkl. Ved betaling etter forfall. Salg, service og vedlikehold av maskiner og utstyr til skip, offshore og bedriftsmarkedet.


Reparasjon av hvitevarer. Vi har i mange år utført vedlikehold og service på storkjøkken i Indre Troms. Spesialfirma innen kjøl og frys i Møre og Romsdal med gode referanser. Affordable ladies fashion for every occasion. Shop now for the latest styles of Dresses, Onesies.


Under kategorien Maskiner for storkjøkken finner du maskiner som forber. Electrolux Professional AS, 2. Omfatter blant annet: Kombidampere, oppvaskmaskiner,. METOS systems are present in more than countries.


Se alle våre produkter her. REMOTE FIELD MONITORING.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg