onsdag 20. mai 2015

Vask kjøleskap

Slik gjør du det på minutter! Elkjøps miniguide gir deg de beste tipsene til hvordan vaske kjøleskapet , fjerne lukt og holde det rent og pent slik at matvarene dine holder lenger. Plukk ut all mat og alle løse skuffer og hyller som får plass i kjøkkenvasken. Fyll vasken med varmt vann, eddik, natron og litt.


Det er vel ikke bare jeg som synes at vasking av kjøleskapet er et ork? Jeg må ærlig innrømme at jeg kvier meg litt for å sette i gang med.

Hvor ofte og hvordan bør du vaske kjøleskapet ? Her er vaskeeksperten Malin Skaars beste tips til effektiv rengjøring av et kjøleskap. Bjarne Andersen-Gott hos Total Renhold i Oslo understreker viktigheten av å både vaske kjøleskapet regelmessig og ved behov. Nå er det på tide å vaske kjøleskapet.


Hvordan gjør jeg det på enklest og best måte? De aller fleste er vel enige om at å vaske kjøleskapet er et ork. Kjøkkenet er mer og mer husets mest brukte rom, og der det ferdes og spises og lages.


Spirende gamle poteter kan for eksempel ødelegge annen mat. Sjekk hva du må unngå i.

Jeg har et lite kjøleskap som ikke har blitt skikkelig vasket siden jeg flyttet inn. Skal bruke litt klorin i kjøleskapet , men hvor mye vann. Her finner du nyttig informasjon.


Fant dette på Lilleborg. Huskeregel - Vask kjøleskap jevnlig For enkel og effektiv rengjøring, spray Jif Kjøkken på overflatene. Tips fire ekspert om hvordan få orden i kjøleskapet , oppbevaring av frukt og grønt i kjøleskap og best vask av kjøleskap. Trenger du et nytt kjøleskap ? Vi har både billige og dyre modeller, forskjellige størrelser, kapasitet og med smarte funksjoner. Malin Skaar, som er leder for forbrukerservice og ekspert på Lilleborgs kundeprogram, Plusstid.


Med fast vaskehjelp får du mer tid til familie, venner og andre ting. Få mer fritid - la oss ta vasken ! De gjør kjøkkenet ditt ser moderne samt ryddig på. Dette vil også fjerne eventuelle vonde lukter i kjøleskapet. Av og til trenger kjøleskapet en skikkelig vask.


Plusstid vaskeekspert Malin Skaar viser deg den letteste og mest effektive måten. Jeg rydder og vasker kjøleskap før vi skal ha mange gjester for å få plass til alle matvarer, derfor passer det å. Dersom du tar en nøye kikk på kjøleskapet ditt, innser du kanskje at det er på tide å rengjøre skapet der du oppbevarer mat og drikke. Rabatten gjelder ikke vask ,.

Kjøleskap bør rengjøres ganger i året. Få ekspertrådene som gjør kjøleskapvasken til en lek. De fleste minikjøkken har komfyr (plater), vask, kjøleskap og fryser. Vask hele huset på en naturlig, billig og effektiv måte. Vi viser deg hvordan du rengjør med eddik, sitron og vodka.


Legg den kaldt i kjøleskapet før stryking, ikke i fryseren, da kan du risikere at skjorta brekker, når du tar den opp! Vask alltid bunadsskjorta etter bruk,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg