mandag 4. mai 2015

Kjøpe fiskekraft

Er ikke fond konsentrert da? Jeg har begynt å kjøpe disse små begerne med gelekraft fordi de har langt bedre smak og mindre salt enn disse terningene. I går skulle vi ha gjester og lage fiskesuppe, og siden tiden var litt knapp var planen å kjøpe ferdig fiskekraft. Vask fisk og ben, og finn frem det som skal brukes til kraften. Vask og rens fiskebein i kaldt vann.


Bruker du fiskehoder bør du fjerne øyne og.

Fiskekraft lages av hode, hale og annet fiskeavskjær. Til både kjøtt- og fiskekraft koker man grønnsaker sammen med avskjæret. Denne kan du greit koke selv, eller kjøpe ferdig kraft fra Jacobs utvalgte (den er kjempegod!). Har du ikke tid eller ro i koppen til å lage din egen fiskekraft kan du gjøre som jeg – kjøpe den ferdig.


Jeg brukte fiskekraften fra Jacob`s – og suppa blei god. Når det gjelder fiskekraft er det noen viktige ting man. Den aller beste fiskekraften lager du selv, og da gjerne med bein, hode og avskjær fra hvite.


Kyllingkraft er jo kjempeenkelt å lage sjøl.

Fikk kjøpt fiskekraft hos Ravnkloa i Trondheim, og brukte lyr, steinbit og fersk uer i – pluss store grønlandsreker. Har aldri laget fiskesuppe selv,. Her får du vår oppskrift. Lag din egen fiskekraft på de restene du har igjen etter at du har filetert fisk.


Så var det utfordringen med å kjøpe kraftbein når disse koster nesten like mye. Du kan også kjøpe ferdig fiskekraft , og kjøper du den fra din lokale fiskebutikk får du ofte en bedre fiskekraft enn den du får kjøpt i butikken på. Har funnet mye nytting info her, og har nylig kjøpt meg MyCollagen. Brukt den i noen dager nå, og lurer litt på hva som er anbefalt dagsdose av denne? Klikk på bildet for å kjøpe Kosekokeboka.


Og ikke minst en fornuftig måte å få det meste ut av fisken du kjøper hel. Nå kan du velge om du vil kjøpe den ferdig, eller lage den selv. Etter fem minutter tilsetter du fiskekraft , hvitvin,. Det er en supergod følelse, siden å lage fiskekraft ,. Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt ti men du verden så mye smak du får igjen.


Skal du ha laksemiddag til gjester kan forberedelsene av fisk og saus gjøres dagen før. Kjøp en hel laks, fileter den (se egen artikkel) og kok kraften etter.

Ett unntak er her fiskekraft. Det er snakk om samme type margbein, kjøpt fra samme butikk, samtidig, i samme eske som det har kommet til butikken i. Til fiskesuppe trengs - liter fiskekraft til personer. Dette avhenger av om det er en klar eller kremet suppe.


Krabbene har en sødme og smaksintensitet som ikke penger kan kjøpe , de søte fruktene av verdens mest etisk forsvarlige barnearbei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg