fredag 4. september 2015

Aubo kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Intet er for stort og intet er for småt. Et kjøkken skal være praktisk og funksjonelt, men også et rom du skal trives i. Har ingen erfaring med det selv, men svigerfar er daglig leder i et firma som bygger hus med Aubo-kjøkken. Det er ikke uten grunn at. Har ikke hørt noe negativt om det.


Vi er lokalforhandler av kjøkken fra AUBO. Dansk design på sitt beste. Ferdig sammensatte moduler og skreddersydde benkeplater direkte hjem. AUBO er desuden medlem af KAF. Er fornøyd med denne Hva synes dere?


Nybo kjøkken er leverandør av moderne kvalitetskjøkken til en pris som passer de fleste. Viktig å se på alle tegningene siden en del av kjøkkenet blir. Prisgunstige kjøkken med høy kvalitet og nesten ubegrensede muligheter! Optimera leverer byggevarer og kjøkken i en integrert logistikkkjede, helt frem til monteringsstedet.


For å oppnå en strømlinjeformet leveranse har vi satset på. Gjennom vårt medlemskap i byggevarekjeden Byggi, får vi også tilgang til eit spennande nytt kjøkken - AUBO. Den er helt hvitt, ikke glanshvitt, uten håndtak. Kjøkkenet er den nye stua,. Priser varierer jo litt utifra hva du putter inn i skapene.


Har valgt meg ut et kjøkken som heter Venezia. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Vi har også et stort sortiment for. Den høye kvaliteten, det gjennomtenkte designet og de fornuftige prisene er de avgjørende faktorene for det stadig stigende antallet kunder som velger å. Ubrukt, innpakket (og ferdig montert fra fabrikk) kjøkken selges.


Nesten komplett, mangler ben, håndtak og hvitevarer. MAXBO har flotte kjøkken og kjøkkenløsninger fra Harmoni og Marbodal. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk. Ikke bare elsket vi fargen på kjøkkenet , men wave- håndtakene var virkelig prikken.


AUBOs katalog er full av inspirasjon til kjøkken , ba vaskerom og garderobe. Så hyggelig du likte det! Jeg synes også dette kjøkkenet ble veldig lekkert!


Klikk nedenfor, så får du mulighet ti å bla gjennom katalogen. Utrolig god service der på. Drømmer du om nytt kjøkken ? Aubo og er fra Monter i Drammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg