fredag 11. september 2015

Smalt vinskap

Håndlagde møbler av vintønner. Et must for alle vinkjennere. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser.


Temptech har et stort sortiment vinskap med over ulike modeller i alle størrelser og prisklasser! Vi har vinskap for innbygging, for full integrering i kjøkkenet. Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn ditt vinkjøler hos oss! Vinskap i alle størrelser til alle behov!


Velkommen til Temptech - Nordens største leverandør av vinskap. I tillegg til vinskap og kjøleskap omfatter vårt produktutvalgt også utstyr og tilbehør til. Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Frittstående vinskap fra Climadiff, Caso Germany og Severin. Epoq vinskap EIWC18B1C16E - Nyt vin på sitt beste med dette integrerte vinskapet fra Epoq.


Designet er i rustfritt stål noe som gjør at skapet vil passe godt inn i. Hos oss finner du like lav pris på nett og i butikk. Prikken over i’en i en eksklusiv, kompakt leilighet. Bygger du nytt kjøkken og har litt plass til overs? Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Stort vinskap med plass til maksimalt store vinflasker.


Innsiden av vinskapet er opplyst og har to temperatursoner der temperaturen kan justeres henholdsvis 7°C. Kvalitets vinskap fra Temptech. Lekkert smalt vinskap med plass til flasker. Beregnet for å stå frittstående, eller.


Innbiller meg at det fort vekk kan være noen livsnytere her inne som har litt erfaring med vinskap til privatbruk :). Vinkylar för hemmet eller kommersiellt bruk från väletablerade märken såsom Climadiff, mQuvée, Severin med flera. Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans.


Premium vinskap er en toppserie fra Temptech. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Våre små, trendy vinskap kommer fra Liebherr og Vinobox. Det aller minste er et smalt , men elegant, vinskap med plass til syv flasker.


Leter du etter vitrineskap? Vi har mange ulike møbler av god kvalitet til en lav pris. Hjemmeelektronikk til de fleste anledninger. Alle hjem fortjener et vakkert vitrineskap, uansett om rommet og behovet søker et stort vitrineskap, lite vitrineskap, smalt vitrineskap eller høyt vitrineskap. Se om varen er på lager og bestill levering.


Kjøp hvitevarer billig på nett. Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg