fredag 4. september 2015

Klassisk kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Det klassiske kjøkkenet går aldri av moten – og det med god grunn. Den perfekte kombinasjonen av sjarm, unik stil og moderne funksjonalitet. Bello er et klassisk kjøkkendesign som er tilført et smekkert og grasiøst uttrykk med et diskret anstrøk modernitet. Et prisgunstig tradisjonskjøkken.


Er du på jakt etter et klassisk kjøkken i hvitt til en fornuftig pris? Da er modell Glatt Hvit det rette valget for deg. Amfi er et klassisk og aristokratisk kjøkken i eik som er enkelt og delikat.


Med lekre detaljer får du et kjøkken for de store anledninger. I dette store, hyggelige kjøkkenet , som er åpnet ut mot spiseplassen, er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene. Hos Schmidt finner du det største utvalget. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i klassisk stil.


Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende. Kjøkken , ba garderobe og interiør. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt.


Et klassisk og funksjonelt kjøkken var drømmen! Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Her har vi skapt en butikk med en helt spesiell. Drømmen om et landlig kjøkken finner du i Gastro fra Drømmekjøkkenet.


Her i hvitt, noe som gir kjøkkenet et tradisjonelt inntrykk. Finn kjøkkeninspirasjon hos. Klassisk hyttekjøkken med god benkeplass. Malt i heldekkende hvit og oljet eikeplate. Motsetninger tiltrekker og fremhever, akkurat som i dette stilrene, svart-hvite kjøkkenet som oser av kontraster.


Linda og Sverre Hvidsten har nettopp bygd et stort lyst funkishus på tre etasjer i Sandnes. Midtpunktet i den moderne familievillaen er et lyst og innbydende kjøkken. Vi har også et stort sortiment for. Denne uken har vi benyttet til å male gangen og bygge kjøkkenøy, og sistnevnte er ikke bare bare! BODBYN kjøkkenfront i varmgrått har ei ramme og et dørspeil med skråkant som gir kjøkkenet et tidløst og elegant preg.


Etter ”finanskrisen” har vi opplevd et enda sterkere fokus på. Når jeg lukker øynene, kan jeg se for meg min farmors gamle, lysegrå kjøkken , med spiskammer i et hjørne, og ellers bare en kjøkkenbenk med underskap, høye. Komposittplate med planlimt topp.


Ring oss eller send en uforpliktende. Kanskje er det verdt det for å få akkurat den fargepaletten du ønsker i interiøret. Hvilke hvitfarger fungerer sammen?


En hvittone kan oppleves som gulaktig, rødaktig, gråaktig, varm eller kjølig. Det er heller ikke sånn at én hvittone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg