onsdag 16. september 2015

Oppussing 60 tallshus

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Det var det nok en grunn til. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Syns du -tallshuset fortjener å bli årets. Fra 80- tallshus til villa med utsikt Ferdighuset med sprossevinduer ble åpnet opp innvendig og fikk nye, store vindusflater. Se den flotte boligen i nordisk stil! Det hadde kanskje vært enklere å bygge et hus helt fra bunnen av, men Eva Sagemo angrer ikke på at de valgte å modernisere det slitne huset.


Oslo tok steget inn i nåtiden. Uteplassen ble fornyet ved hjelp av nyskapende materialer. Hvordan oppgradere et tidstypisk småhus fra -,. Oppussing enebolig fra 50-tallet. Bygget - tallshus på drømmetomta.


Den ser nesten ut til å komme fra en epoke også før -tallet, men skinnet bedrar på den svært moderne komfyren. Da Gunn og familien pusset opp, fikk de fram husets virkelige særpreg. Han begynte å lese om oppussing,.


Slitent 80- tallshus ble nytt Det slitne huset fra 80-tallet fikk sjenerøse romløsninger. Etter nesten ett år med oppussing ,. Fra - tallshus til plusshus. En tømrermester fra Bærum blir ansvarlig utførende når en trekkfull sekstitallsbolig for første gang i Norge skal.


Boligen består av to etasjer og rommer totalt 1kvadratmeter, pluss bryggerhus på kvadratmeter. Søk støtte til oppussing av gamle hus. Tror det e rmye som, må gjøres med ett 70talss hus. ETTER: Et nytt -tallshuså få det hyggelig.


Oppgradering av -, – og 80- tallshus trinn for trinn. Kjøkkenet var ikke pusset opp siden huset var nytt på 70. MRS JONES PIPOT for ett år siden Creativbolig. Vi er nå i gang med oppussing.


Det blir lagt panelplater på veggene, og nye takplater i hele førsteetasjen, og snart kommer vårt nye kjøkken fra Ikea. Forelsket seg i - tallshus. Hun forelsket seg dypt og inderlig i -tallshuset,.


Interiør og oppussing er min store interesse. Vi bor i et 70- tallshus som vi egenhendig har totalrenovert. Nå vil de bygge om sin lite energieffektive -tallsbolig i Bærum til et moderne plusshus, til en fornuftig pris. Og tusen takk til pappa som reiser mil for å hjelpe oss i all hovedsak med. Fant dette flotte nordmørslånet på Finn.


Vi sørger for å realisere drømmen din – uten. Lunt og lekkert etter oppussing. Vintage, moderne og luksusiøst. Nette, enkle gjenstander og mønstrede tapeter. Farger, linoleum og teak.


Velkommen til det kule -tallshjemmet. Vi ønsker alle å finne vår egen. Enova må motivere boligeiere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg