torsdag 27. oktober 2016

Hvit magnettavle

Stort utvalg av magnettavler. Whiteboard-tavler i høy kvalitet. Se vårt store utvalg i nettbutikken! Vegghengt tavle med magnetisk skriveflate av herdet glass. Inkludert monteringsbeslag og pennhylle.


Kjøp på nett Huskeliste. Bruksanvisning (5kB - pdf) Kundeservice. Kork- og magnettavle - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Prisgunstig oppslagstavle med hvit magnettavle som kan skrives på med merketusj.


Stabil glasstavle med magnetisk skriveflate. Skrivetavlen henges enkelt på veggen og har en funksjonell pennehylle til tilbehør. Hvite magnetgummiark for laser- og blekkskriver: Pakke med hvite A4-ark for laser- og blekkskriver.


Tynn farget magnet­gum­mi i A4-ark. Erstatningsartikler, reservedeler og tilbehør kan fremdeles være tilgjengelig for produktet. Tavlen henges på veggen ved hjelp av to opphengsfester og medfølgende skruer og plugger. Ramme i sølvanodisert aluminium.


Tavlen kan leveres med ferdig trykk etter eget design. LB skolekritt, hvite. Tørkes enkelt bort med en fuktet svamp eller kl. Klassiske kritt for skoletavler.


Mobile whiteboard er konstruert med en spesialdesignet hvit stålbase i høy kvalitet - en fleksibel og eksklusiv løsning til f. Hvit hjerteformet magnettavle med 4. Gjør et magnetskilt eller flott magnetisk tavle m. Rask leveranse (3-dager). Har lenge hatt planer om å lage en krittavle og magnettavle i ett. Hvit blomst - Juveler, interiør og drømmer!


Vi har magnet og skrivetavler av høyeste kvalitet! På kjøkkenet har vi en lang hvit vegg som vi lenge har fundert på hva vi skal gjøre med. I tillegg har vi et overfyllt kjøleskap med lapper fra både skole. Magnetiske whiteboard og tavler.


Enkel hvit , Kaktus, Blomster. Det er ingen omtaler ennå. Mesh Anslagstavla Hvit 50x7cm. Veggdekorasjon Steintøy 14cm Usortert - Stykkevis. Sammenleggbart pastatørkestativ.


Her om dagen fant jeg en magnettavle med en mørk ramme som mannen min fikk opp på den venstre. Postkassen Villa Formfin Advance sikrer deg kontroll over posten din, og har god plass til brev og aviser. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Norges Billigste Priser?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg