mandag 17. oktober 2016

Vegghylle hjørne

Alltid lave priser og et stort utvalg! Skru den fast i veggen, i et hjørne , ved å skru i skruene fra innsiden av kassetten, mot veggen. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene?


Da er hyller løsningen for deg. Finn vegghyller med spennende design her. Velg fra et bredt sortiment av moderne og tradisjonelle bokhyller til lave priser! Velg mellom mange stiler, farger, materialer og størrelser. Men kunsten er å finne plass i leiligheten din som ikke allerede.


Registrer deg nå og få tilsendt gode tilbu inspirasjon, tips og råd til innredning av ditt hjem. Hos MAXBO finner du smarte oppbevaringssystemer som gir oversikt. Les mer Hylle ABILD 80xeikefarget Pr. Vi tilbyr reoler og hyller i mange varianter til stuen din.


Bredt utvalg til meget gode priser. Se utvalget og finn ditt varehus! Oppdag vegghylle i skandinavisk design i vårt store utvalg av møbler her! Har kjøpt meg ei lita søt vegghylle på Kremmerhuset. Idag har eg vaska kjøkkenet, rydda vekk jula derifrå og då fekk eg lysta til å henge opp og.


Vi elsker å finne løsninger som gjør din hverdag litt enklere. Ester er en lettplasert serie som består av flere ulike produkter. Stilen er enkel, skandinavisk og med en touch av retro.


Tre og metall blandes på et smakfult vis. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Har du bøker eller pyntegjenstander som du vil skjule eller vise fram?


Få orden på alt sammen med hyller. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Stripe er en moderne, praktisk og tidløs vegghylle i sort metall. Svært solid hylle for deg som har ekstra tunge ting på lager! Kraftig ramme i stålprofil med fem flyttbare hylleplater i MDF. Enkel og rask montering!


Få inspirasjon fra vårt brede sortement innen hyller og skap i alle stilarter til rabattert pris. SixBondStreet norsk nettbutikk. Stilig og elegant hylle i sortlakkert stål. Det minimalistiske designet gjør at Prove hylle passer hvor som helst i huset.


Stødig og solid stålreol med galvaniserte stålprofiler og hyller. Vegghylle , Prove i sort, fra House Doctor. En meget praktisk reol som tåler stor belastning. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!


Baderom for alle livets stunder. Latteren, samtalene, tankene, beslutningene. Det er i baderommet det skjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg