torsdag 13. oktober 2016

Irish cream kaffe

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi har et stort utvalg av kaffe som er brent med forskjellige smaker som f. Ta en titt i vår nettbutikk og la deg friste! Irish Cream , Karamell mm. Men irish coffee er mer enn bare whisky, kaffe , sukker og krem.


Vi vet alle ulike irsk fløte likører. Rør godt med en teskje og sørg for at sukkeret er helt oppløst før du putter i whiskey. Hell fløten forsiktig over baksiden av teskjeen så. Din kaffehandlare på nätet.


Med kaffe , brunt sukker, litt whisky,. Sirupen kan brukes som smakstilsetning i kaffe , te, desserter mm. Søt, tyktflytende og middels fyldig, preg av fløte og sjokolade. Passar ypperligt efter maten med en avec vid sin sida,. Gräddigt och sött med inslag av gräddkola, vanilj, chokla aprikos och en ton av whisky.


Kaffe smaksatt med Baileys. Klicka här för en större bild. Kjøp klær fra din lokale motebutikk. Fri retur og gratis frakt over 4kr. Gratis frakt over 4kr.


Stor Cream kolleksjon på Zalando. Bland kaffe og Baileys i en kopp eller en glass. Flyt forsiktig lettpisket fløte over en teskje. Da noen passasjerer lurte på om det var brasiliansk kaffe de fikk, svarte Sheridan med at det var irsk kaffe.


Legg kremen forsiktig på toppen og avslutt med finraspet kokesjokolade,. En skøn version af den populære irske likør. Blø cremet og stærkt vanedannende. Colombia kaffe i hele bønner tilsat smag af blød og cremet irsk likør.


Vi maler gerne aromakaffen til dig, så den passer til din fortrukne brygningsmetode. Køb Hele kaffebønner tilsat likør aroma. Her får du denne smag, men i en perfekt kombination med kaffens varme og.


IRISH CREAM - SMAKSATT KAFFE 250gr. Varemerket eies av det britiske drikkekonsernet Diageo. Förpackning om 2gram. Giv din kaffe et ekstra pift med denne kaffesirup med delikat smag af irish cream. En Irsk fløtelikør med smak av sjokolade og whiskey.


Drinktips: Bland cl likør med kaffe , topp med pisket fløte og strø litt sjokolade på. Ett mjukt kaffe smaksatt med krämig Baileys! När man är sötsugen men också kaffesugen!


Flot vasket kaffe fra Honduras. Lækker fyldig med et fint syreindhold tilsat aroma. Det er en flot blød og smagfuld kaffe der er helt perfekt til en irish coffee.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg