mandag 31. oktober 2016

Myhrvold storkjøkken as

Restaurant, hotell og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Som totalleverandør driver vi en landsdekkende. Vi er ca 1ansatte og representerer ledende produsenter i bransjen.


Gule Sider er den lokale søkemotoren. Myhrvold Storkjøkken , Oslo, Norway. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du. Med lekkert design, et stort utvalg med linje MAXIMA 70 S9og LX 9møter vi få utfordringer med å løse kundens behov og ønsker. Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken.


Utstyr blir overhalt og vi gir tre-måneders garanti på brukte produkter. De leverte varer er vår eiendom, inntil kjøpesum inkl. Ved betaling etter forfall. FlexiGastro er en knakende god idé og et flott produkt som har blitt utviklet og testet i løpet av år.


Produktet er tatt i bruk på flere norske storkjøkken. Morten har jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Davids. David har jobber oppført på profilen.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. På nettsiden vår finner du et utvalg av produktene GP Storkjøkken kan tilby innen storkjøkkenutstyr. Komplett kjøkken levert av MP Storkjøkken. Velkommen til Norrøna Storkjøkken ! Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr.


Sven Myrvold på Jessheim er Østlandets ledende hagesenter for klimariktige kvalitetsplanter. Vårt innholdsrike hagesenter ligger på Jessheim, kun minutter. Gastro Line er en representant for de ledende europeiske produsenter av profesjonelt dagligvare og storkjøkken utstyr. Vi selger pizzaovn, kjølemonter,. See the complete profile on.


Gruppen har 1ansatte og en årlig omsettning på 4milioner kroner. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Her finner du en oversikt over brukt storkjøkken utstyr på lager.


Ta kontakt med oss for mer opplysninger. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Comenda LF322M oppvaskmaskin i rustfritt stål for storkjøkken , 230V 3fas, mangler en knapp, brukt.


Rustfritt samarbeid Nicro legger all erfaring og kunnskap i leveranser til kunden. Dialog om teknisk og praktisk planlegging er viktig for å få frem rett kvalitet. Vi transporterer ditt gods sikkert og i tide til alle destinasjoner i Europa og over hele verden.


Effektive og spesialtilpassede løsninger for dine behov!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg