onsdag 7. desember 2016

Elektrisk stempel

Vi har års erfaring innen stempelproduksjon! Fra vår leiepark kan vi tilby et bredt spekter med elektrisk drevne oljesmurte stempelkompressorer. Kompressorer er standard industriutførelse. Mekanex kan tilby to ulike typer av elektriske aktuatorer: industrielle aktuatorer og elektriske sylindre.


Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk.

Vi har spesialisert oss på salg av maskinelt utstyr til overflatebehandling. Vi fører et bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy fra leverandører med solid. Svijern av meget høy kvalitet.


Fra 1watt kan svijernet. Elektriske svijern-stålstempler-industrimerking. Merkeutstyr for industrien. Stort utvalg av svijern, sjablonger og slagstempler.

Vi leverer alle typer stempel til bedrifter, skoler, organisasjoner, kommuner, fylker, lag og foreninger. Hele serien med LINAK elektriske lineære og integrerte aktuatorer til bruk som del av en aktuatorløsning i en rekke applikasjoner. Hvor mange kræfter skal du bruge?


Høy kvalitet og gode priser. Kuglepen med stempel Prægestempel fra Pernuma rabat. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Reiner stempler nummeratør rabat. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Unngå belastningsskader på de ansatte. Ikke alle har mulighet til å bruke en gass- eller kullgrill der de bor. Vil du likevel grille, kan en elektrisk grill være løsningen.


Om du ønsker færre tall stiller du enkelt blanke de du ikke trenger. Stempel som teller selv.

Standard tallhøyde er 5mm. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Handy og nemt at betjene. Produktet har gått ut av sortimentet Lignende produkter.


På bakbremsen skal stemplene roteres. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Trenger du mere fart enn det en hydraulisk momenttrekker yter kan en luft- eller elektrisk drevet momenttrekker være løsningen.


Ikke minst har de satt et solid stempel på motorproduksjonen med en oppriktig tro på wankelmotorens kvaliteter. Selvfargende stempel med eller uten logo! Vi sender ditt stempel i dag.


Sammenlign priser på Skrumaskin, Spikerpistolen. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg