onsdag 14. desember 2016

Interiørtips kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Smarte ting å ha framme på kjøkken og bad er engangskluter og en sprayflaske med rengjøringsmiddel. Med enkle grep kan du gjøre kjøkkenet ditt både trendy og praktisk, uten å måtte svi av en hel årslønn.


Her får du masse smarte og kule tips som du kan følge. Vi spurte tre interiørarkitekter om deres beste og enkleste tips til et bedre kjøkken.

Et grått kjøkken skal ikke minne om en grå regnværsdag. Er du på jakt etter nytt kjøkken ? Hos IKEA finner du ditt drømmekjøkken enten du ønsker en moderne eller mer tradisjonell kjøkkeninnredning. Har du en liten bolig, kan du leve smart og godt. Her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!


Disse produktene brukte Tid for hjem for å lage kjøkkenet – med en dash gult. Huseierne blir overlykkelige av det de ser når de kommer opp trappen. God kaffe – og det i snart nytt kjøkken !

Jeg heter Marianne de Bourg, det er min blogg du nå leser. Trenger du noen interiørtips ? Påskekyllinger i kosekroken. Slik var det gamle kjøkkenet vårt før oppussing. Et gammelt kjøkken , en matbod og et bad klar. Også hvilken kalktilskudd som er laktose og glutenfritt?


Interiørtips kjøkken , Østfold Designsenter. Er tiden inne for en skikkelig make-over av kjøkkenet ? Se mot de lekreste restaurantene - en fantastisk kilde til inspirasjon! Tekst: Anna Truelsen Foto: Carina Olander. Renoveringen av kjøkkenet tok to år og jeg kan trygt si jeg lærte mye om meg selv i løpet av den tiden, forteller Sandra. Jeg har fått en utfordring av Anita, Duse Drømmer.


Mitt beste interiørtips. Kjøkken – før og etter oppussing 8. Det er en sovesofa fra Ikea. Slik maler du kjøkkeninnredningen selv 17.

Oppussing av kjøkken er i gang 22. Få oversikten over alt som er nytt på interiørfronten! La deg inspirere av disse ville idéene!


Skap et hyggelig kjøkken som inviterer til gode matopplevelser og hygge. Hvordan skal du innrede ditt Hellvik Hus? Få inspirasjon for ditt interiør i bildegalleriet! Her finner du tips til stue, kjøkken og soverom i mange stiler. Her har vi samlet alle artikler om belysning av gang, stue og andre rom i huset.


Les våre artikler om belysning og få inspirasjon til ditt eget hjem. Benkeplater En god benkeplate som tåler litt er alfa omega for et optimalt kjøkken. Lite skal til for å ødelegge den, men det skal ikke så mye til for å fikse.


Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg