torsdag 8. desember 2016

Speil med lys bad

Gigantisk utvalg av lamper. Oppdag mange og flotte nyheter hos Lampegiganten nå! Leveres med dører og skuffer. Noen ønsker også å kjøpe andre typer speil , eller speil i en annen størrelse,.


På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Speilene fås både med og uten skap og lys. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad.


Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys , og skal det kunne fungere som skap? Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil ,. Og akkurat i dag er en fin dag for speil på badet og sånt. Vi tror du blir fornøyd. Flotte speil med lys til bruk på baderom. Pynt opp baderommet med disse flotte spilene 1 fornøyd garanti og lave priser.


Sjekk nettbutikk for utvalg. Speil med lyslist og hvit ramme rundt hele kanten. På bad er det viktig med god belysning,. Nimi rundt speil med lys i polert krom med sandblåst detalj. Forstørrer 5X slik at man ser alle detaljer.


Vegglampe Nikla til bad med to lys. Slik lyssettes speilet jevnt. Lamper som sender lyset ut i rommet kan være mindre. Se våre produkter til ditt baderom.


Runde, kvadratiske og rektangulære speil. Speilskap i hvit matt med LED-lyslist og underbelysning. To dører med speil på begge sider.


Nytt baderomsspeil med lys ? Her finner du praktisk belysning for sminking, barbering eller lignende som ikke gir skygge. Se det store utvalget av speil med lys til bad i mange størrelser til lave priser her i nettbutikken til Nettoline. Kjøp baderomsspeil på Nettoline. Spar penger ved å kjøpe det nye speilet til badet på nett.


I HTHs nettbutikk finner du speil i forskjellige prisklasser, med eller uten lys på sidene. Tøff baderomslampe med LED som passer like godt over som på side av speilet. Lampen sprer lyset godt alle veier. Mål: Lengde: 34cm x dybde: 9cm x di. Liker du den enkle og rene stilen, kan du i dag få speil med innebygde lysfelt på hver side i speilet.


Du får dem både som avlange lysflater og som en rekke små. Speil bad i skandinavisk design finner du i vårt nøye utvalgte sortiment!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg