onsdag 14. desember 2016

Vaskemaskin symboler

Rask levering og lave priser! Finner du ikke din del, så skaffer vi den. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.


Vi har laget en guide til vaskesymboler! I tråd med den teknologiske utviklingen har selvfølgelig også vaskemaskiner blitt mer og mer moderne, og stappfulle av symboler man ikke alltid skjønner hva betyr. På samme måte som at det er en fordel å vite hvordan du faktisk bruker vaskemaskinen og hva de ulike vaskemaskinprogrammene betyr, er det en fordel å.

Vaskemaskinen kjører en forvask før hovedvasken. For hver vaskemaskin på de neste sidene vil du se symboler som viser hvilke funksjoner maskinen har. Symbolet med vaskebaljen viser at plagget kan vaskes i vaskemaskinen. Det er ikke lett å vite hva alle symboler betyr.


Selvdoserende vaskemaskin. Dyrere røyk har ikke hjulpet hittil og vil ikke hjelpe denne gangen heller. Lite kreativt å pøse på med metoder som likevel ikke funker.


Den tilhører enten en Miele- vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Hva betyr vaskesymbolene? Alle tekstiler skal ha symboler som viser hva de tåler av vedlikehold som vask, rens, stryking osv. Men, hva betyr symbolene?


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Jeg har nylig flyttet inn i ny hybel. Det fulgte med en ubrukt vaskemaskin. Kan jeg installere vaskemaskinen min med varmtvannstilkobling? Vi anbefaler ikke å installere med varmtvannstilkobling.


Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Vår vaskemaskin har rom,. Er det noe symbol på eller utenfor rommene, eller bruksanvisning f eks på døra (på vår er det langs kanten i den runde døra)? Last ned bruksanvisninger. Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering.


Du kan også laste ned bruksanvisningen her. For å finne bruksanvisningen. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.


Den lille lappen på klærne kan være irriterende, men den er gull verdt når de skal inn i vaskemaskinen.

Det er mange forskjellige vaskesymboler å holde rede på. Du er på siden der du kan finne alle. Her finner du resultatene for de vaskemaskin -merkene Bosch og Siemens på tredje og fjerde plass.


LG slår blant andre søstermerkene Bosch og Siemens,. Vpišite modelno oznako ali šifro aparata in najdite želena navodila.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg