torsdag 13. april 2017

Belegg til bad

Vinylgulv er slitesterke, robuste og enkle å rengjøre. Til bolig, våtrom, hytte, kontor, messer og butikker. Lik pris nett og butikk. Vi har komplette systemer for gulv. Finn belegg til bad hvis du ser nå.


Tapet og gulvbelegg til våtrom er ikke blast og kjedelig!

Det finnes fargerike løsninger og spennende mønstre. Gulvbelegg og belegg for våtrom i stort utvalg Interiorkupp. Gerba Gerflor, Tarkett og Forbo. Her er noen nyheter til gulv og vegg. Fargerike belegg på bad.


Fliser har i mange år vært dominerende på badegulvet, etter at linoleum gikk av moten på 90-tallet. Betong brukes vanligvis som underlag for membran og fliser. Malingen på et betonggulv blir som et belegg.

Teppeabo - Vinylbelegg med høy slitestyrke brukt til bad , bedrifter, sykehus, kjøkken m. I hallen forde det er slitesterkt i forhold til alt som dras inn,. Vi velger likevel belegg på vaskerom, men fliser på bad. Grunnen til at vi kan være så billig,. Se løsningene, les mer her. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Samme bad , stylet med ulike. Fordelene ved å ha et parkettkledd bad kommer ikke helt uten. Du får det på rull i to til fire meters bredde, slik at du kan legge det med et minimum av skjøter. Hos MAXBO finner du diverse gulvbelegg til utvendig bruk.


Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Har et bad som har sponplater på gulvet. Er ikke sikker om vi skal legge våtromsbelegg eller fliser. Men det drar opp prisen betraktelig i forhold til belegg. Smarte tips til små bad.


Baderomsmøbler og baderomsinnredning Selv på et knøttlite bad kan det skapes spenstig uttrykk ved hjelp av produkter som gjør rommet. Jeg kunne ALDRI tenkt meg å ha fliser.

Velg riktig gulv til riktig romtype. Ett bad og en stue krever andre typer gulv enn for eksempel et vaskerom. Dersom stua skal få seg et nytt tregulv,. Kontakt en av våre 3rørleggere.


Rørleggertjenester i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg