torsdag 6. april 2017

Vanntynnbar oljemaling

En annen fordel med vanntynnbar oljemaling er at fargen ikke gulner, slik de tradisjonelle oljemalingene har en tendens til. Pensler og ruller kan vaskes i vann. At man må bruke oljemaling på treverk er en myte. Bruk oljedekkbeis, dekkbeis, Perfekt akrylat og maling til faste lave priser.


Billig linoljemaling, husmaling og maleverktøy fra fra Mirka Osmo liberon.

Superdekk pluss er en hybrid oljemaling for utendørs bruk som gir en særdeles robust og værbestandig overflate. Har gode påføringsegenskaper og god utflyt. Gjøco Supermatt Rom er en vanntynnbar ,. En god maling som gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og gir veggen et pent oljemalt utseende. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser.


Skal man bruke vannbasert maling oppå oljemaling , så er det viktig at man pusser ned ALL oljemalingen først. Gammel, malt panel males omtrent på samme måte som platevegger, men helst med vanntynnbar oljemaling.

Ikke forsøk å tette sprekkene mellom bordene (not og fjær). Panelllakk - Matt vannbasert acrylmaling. En vanntynnbar , helblank oljemaling for innendørsbruk basert på ny teknologi.


En matt beis for beising av møbler, kjøkkenskapdører og innendørs snekkerarbeid. Scotte Snickerifinish. Benyttes til mellom- og toppstrøk på innvendige dører, vinduer.


Av malingstyper kan en velge mellom oljemaling , vanntynnbar akrylmaling eller hybridmaling. Hadde det funnes et universalprodukt, ville nok dette. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. L, fasademaling, utemaling, løsemiddelbasert.


Velg butikk for lagerstatus. Forskjellen på disse er at vanntynnbar maling tørker raskere og ikke trenger ned i gulvet slik oljemaling gjør. At vanntynnbar maling tørker fortere gjør også. Den er slitesterk og glansstabil, og gir god beskyttelse mot været. Herregård Supermax er en akrylforsterket vanntynnbar oljemaling til utendørs bruk.


Man kan også impregnere en pensel med syntetisk bust dersom man har benyttet oljemaling.

Er det brukt vanntynnbar maling trenger man vanligvis ikke å impregnere. Benyttes på ubehandlet mur og for å binde løse partikler på overflaten før. Vanntynnbar akrylmaling utvikler seg og blir bedre. Tradisjonell oljemaling.


Betongmalingen er slitesterk,. Er lett å påføre, tørker hurtig, og gir en flate med høy slitestyrke. Er vanntynnbar og lukter lite. Da må du evt starte på nytt slik jeg beskrev det med tidligere behandlet overflate.


Oljemaling kan brukes oppå vanntynnbar , men ikke motsatt. Det mest benyttede bindemidlet i vanntynnbar maling er akryl. En akrylmaling vil, i motsetning til en oljemaling som oksiderer, tørke ved at vannet fordamper. Sommertid er maleti men det er lett å bli forvirret når man står foran hyllene i malerbutikken. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling.


Skal du male med vannfortynnet maling er det kun et par enkle triks som skal til for at jobben blir lettere - og resultatet mer vellykket. Akrylmaling eller oljemaling ? Ikke bare kan den holde i femten år, den er også vanntynnbar og svanemerket. Også Nordsjö har akrylmaling som sitt flaggskip.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg