mandag 24. april 2017

Maling inspirasjon

På utkikk etter maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Alt du trenger å vite om maling innendørs!

LADY Wonderwall, en vakker silkematt maling. Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.


Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Fargerike Kjøstelsen har egen avdeling for maling , fargevalg og inspirasjon. Våre farge- og interiørkonsulenter er alltid der for å hjelpe deg.


Skal du male eller tapetsere stua?

SE VÅRE SHOWROOMS I BUTIKKEN ulike rom er utstyrt med sesongens farger, kvaliteter og stiler. Nedenfor finner du noen smakebiter. I butikken finner du alle.


We will send you colourful news every now and then. Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Bli inspirert av disse lekre badene. S kal du male en vegg på barnerommet?


Eller lurer du på hvilken maling du bør bruke på kjøkkenet? I dag finnes det malinger spesialtilpasset de. Ambiance Xtramatt gjør veggene dine herlig matte. Selvrensende fasademaling.


Velg smart maling til fasaden! One Super Tech beskytter i opptil år. Forny Ikea-skapene dine med maling ! Bloggernes nye favoritt. Hvilken type maling passer best til din vegg?


Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge,.

Rosa- og grønn-nyanser med inspirasjon fra verdens storbyer. Din lokale ekspert på maling og interiør. Vi fører produkter innen maling og beis, tapet, gulv,.


Se bilder og få tips og inspirasjon til ditt prosjekt! Her kan du finne inspirasjon i fargepalettene. Drømmen om en flott hjem. Med matt maling oppleves fargen du har valgt ekstra lun og myk.


Jeg har sett en knudrete maling som jeg tror det var sement i. Vet du hva slags maling det kan ha vært, og kan den blandes så den får en farge? Oljebasert: Oljebasert maling er det mange som har brukt i år etter år, derfor kan den også kalles en tradisjonsmaling. Er huset ditt nære sjøen med saltholdig.


Vi har en verden av farger for deg å velge i. Få gratis inspirasjon og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg