tirsdag 11. april 2017

Skjermvegg uttrekkbar

Cowab har stort utvalg av skjermvegger for et mer komfortabelt arbeidsmiljø. Skillevegger til kontor og firmaer. Skjermvegger og skillervegger til en fornuftig pris.


Sigmund Olsen Agentur leverer veggskjermere og systemer. Hos MAXBO finner du skjermvegger, også kalt sideseil, som er uttrekkbare.

Kjøp på nett eller i butikk. UTTREKKBAR VINDSKJERM Tilpasses etter mål. Den vertikale rullegardinleveggen er en stående kraftig rullegardin i kassett. Levers i inntil meteres høyde og 4. Beige skjermvegg i 2g polyester. I serien av uttrekkbare skjermvegger er dette den som er m høy.


Skal skjermveggen festes på en terrasse eller lignende hvor man ikke har noe vegg å feste den i, da bruker man de frittstående stolpene. Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester.

Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. Leveggen trekkes enkelt ut av kassetten ved bruk og føres. Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov.


Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov. Husk at en uttrekkbar levegg på rull ikke må stå uten tilsyn da vinden kan ta tak i den. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Få de beste tilbudene først!


Elan, foldbar levegg som tar lite plass og er lett å bruke. Levegg på rull som trekkes sidelengs. Uttrekkbar levegg på rull. Prøv kalenderen Det skjer i Trøndelag!


Få oversikt over det som skjer både i kvel til helgen og i neste uke. Enkelt å finne fram, og fungerer. Stilfull og genial løsning, monteres på vegg eller frittstående med stolpe og trekkes ut når du ønsker det. Den fleksible skjermveggen kan justeres i lengde etter ønske,.


Ubehagelig innsyn fra naboen?

En praktisk uttrekkbar levegg kan gjøre stor forskjell, både for komfort og privatliv. En utrekkbar levegg som kan reguleres inntil meter. For mange passer uttrekkbar vindskjerming med fast mål – se. Finn beste pris på Rubrikk.


Herdet sikkerhetsglass mm. Veggprofil medfører rørdragning mm fra vegg. Dusjveggene kan komplementeres med. Bredt sortiment av skjermvegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg