onsdag 25. oktober 2017

Magnetisk mobilholder

Millioner av små nanosugekopper. Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Billig mobilholder under lading. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Unisynk magnetisk mobilholder for dashbord - Unisynk magnetisk mobilholder for dashbord har et kompakt og diskré design som holder smarttelefonen din trygt på plass. Universal magnetholder som monteres med sterk selvklebende teip (permanent). Leveres med en tynn magnetplate som kan legges mellom mobilen og mobildekselet, og en. Den perfekte holder for din mobiltelefon når du er ute på veiene! En liten og veldig stilig magnetholder som passer alle forskjellige smarttelefoner på markedet.


Kjøp Magnetisk mobilholder på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Magnetisk mobilholder i kategorien Utstyr til mobiltelefon fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted. Kan roteres 360° og vinkles 45°. Enkel og genial mobilholder som kan plasseres nesten hvor som helst i bilen. Holder uten problem store smarttelefoner som f. Leverandør av trådløse mobilladere (QI ladere).


Vårt sortiment inkluderer også magnetiske mobilholdere og nettbrettholdere for hjem, kontor og bil. Mobilholder for de fleste telefoner. Passer til alle telefoner - luftekanaler.


Sterk magnet og fjærklype. Med holderen følger selvklebene metallplater. Søker du en trådløs vegglader med hurtiglading?


Praktisk liten ringholder som gir et sikkert og avslappet grep om mobiltelefonen. Vår QI lader fungerer også som en magnetisk mobilholder , som lader opp uten ledning. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Magnetisk Vent Mount mobilholder er en magnetisk universal moiltelefonholder som passer til alle mobiltelefoner og biler. Her finner du ny skjerm, batteri og alle.


Kompatibel med alle telefoner og alle biler. Fungerer problemfrit med iDeal covers og tasker. Køb den online på manillo.


Når man skal benytte mobiltelefonen i bilen er det viktig med riktig type handsfree slik at man kan benytte den uten å trosse loven. Universal, magnetisk mobilholder som fæstes i bilens ventilationsrist. Ved hjælp af denne mobilholder med stærk sugefunktion sidder din telefon sikkert og stabilt.


Kjøp IDEAL OF SWEDEN MAGNETISK MOBILHOLDER UNIVERSAL hos Power. Norges raskeste nettbutikk! En enkel, men veldig praktisk, magnetisk bilholder til smarttelefoner som er designet av Goobay! This universal holder you just insert into a air vent in your car.


The holder has a magnet and when you place one of the included metal plates on the b. Sæt mobiltelefonen sikkert fast i bilen eller få mulighed for at holde bedre fast på den med en Popsocket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg