tirsdag 3. oktober 2017

Vaske stekeovnsdør

Ta frem kluten, og vask og skrubb vekk det som måtte være igjen av skitt og fett. I følge Line, skal det meste komme løs uten for mye skrubbing og gnikking. Rengjøring av stekeovnen kan være et ork. De færreste vasker ovnen etter hver gang den er brukt.


Men hvis det stinker inngrodd mat når du skrur den på. Fjerning av fett på innsiden av stekeovnsdør NYTT TEMA. Bruk iallefall ikke for mye makt når du vasker. Slik vasker du stekeovnen enkelt og effektivt. Den enkleste måten å få ren stekeovn på, er pyrolyse.


Bruk den samme fuktige, myke kluten og vask bort blandingen. Kluten skylles med jevne mellomrom i prosessen. Deretter tørker du over med en tørr, myk klut.


Hvor ofte stekeovnen bør vaskes varierer veldig etter bruk, men det er en fordel å ikke la ting brenne seg for godt fast mellom hver vask. Ovnen er for mange pyton å vaske og det kan være et ork å begynne på nå før jul. Men det skal ikke mye til for å få en skinnende ren stekeovn. Her er fem gode og raske tips til hva du bør huske på neste gang du skal vaske badet.


Gjennom år og selv med mange grundige vask har tiden satt sine spor på stekeovnen til Line Reneé Eriksen. Ovnen, som også vært flittig brukt av. Og om det fortsatt virker uoverstigelig å vaske ovnen? Vi er en offentlig godkjent renholdsvirksomhet.


Rull noen ark aluminiumsfolie sammen og bruk den til å skrubbe vekk de verste flekkene. I langpanne vil det mest sannsynlig holde å vaske over med en oppvaskkost etterpå, men på risten kan et godt tips være å bruke stålull,. Hver gang du bruker en renere du trenger å vaske det av. Ovnsrens er ikke annerledes, særlig når den brukes på en kokekaret. Klarte du åpne den og vaske den?


Jeg fikk enkelt av selve døren, men ser ut som det er noe fjærsystem i selve døren som er spent ganske kraftig. Om jeg ikke bruker go gammeldags stålull, så gjør jeg også sån. Men jeg lar det ofte stå i langpanna natten over. Da er det bare å skylde og vaske.


Men det er viktig å vaske denne jevnlig og særlig viktig nå i disse førjulstider så man unngår full røykutvikling og røykvarsler som piper. Løk, hvitløk, fisk og andre matvarer som gir vond lukt på hendene kan fjernes med å vaske hendene i en blanding av eddik og vann. Skitten skal nå være lett å få av, og det meste skal forsvinne uten for mye skrubbing. Hos Skousen kan du kjoslash;pe billige hvitevarer og kjoslash;kkenutstyr i nettbutikken.


Ovnen er kjempegod i bruk og alt det der, men når det kommer til vask og rengjøring, scorer den selvmål! Må jo plukke ovnen fra hverandre for å få vaska den jo. Du bør være forsiktig om med rengjøring produkter du bruker. Glass er ikke til å spøke med. Det er viktig at disse produktene.


Alt fra dusjkabinetter og komfyrdører til spisebord og sofabord går av og til i tusen knas - helt uten forvarsel. Fukt en fille med eddik og vask alle kanter, kriker og kroker. SKITTEN STEKEOVNSDØR : Innsiden av stekeovnsdøren rengjør du med en børste med tannkrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg