tirsdag 3. oktober 2017

Myrvold storkjøkken

FlexiGastro er en knakende god idé og et flott produkt som har blitt utviklet og testet i løpet av år. Produktet er tatt i bruk på flere norske storkjøkken. Gule Sider er den lokale søkemotoren.


En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er. Vårt innholdsrike hagesenter ligger på Jessheim, kun minutter. Gruppen har 1ansatte og en årlig omsettning på 4milioner kroner. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Fra til tid til tid kan vi også tilby brukt utstyr til storkjøkken. Utstyr blir overhalt og vi gir tre-måneders garanti på brukte produkter. Gastro Line - dagligvare utstyr og storkjøkkenutstyr. Vi sender over hele landet.


Service og reparasjon i Østfold - Moss, Akershus og Oslo. Vi er en totalleverandør av kjøkkenutstyr og storkjøkkenutstyr. Rask levering, ferdig tollet. Det gjør at stedet nå er Midt-Norges største kompetansesenter.


Myrvold (serviceavdeling) etablert seg i samme bygg. Vi har for salg en rekke brukte maskiner samt utstillingsmodeller til reduserte priser. Klikk på ønsket Norrøna-kontor til venstre i menyen - for å se hvilket. Storkjøkken løsninger Rett valg er avgjørende for deg og oss!


Espen Moe Regional salgssjef. GGM Gastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie-Großküchenausstattungen. Stort sortiment til markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager!


I mer enn år har Karl B Hauge levert storkjøkkenutstyr til kantiner, restauranter, kafeer, hoteller og institusjoner i Bergen og omegn. Fredrikstad Storhusholdning er din storkjøkken leverandør i Østfold. Det er over års erfaring i bransjen. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi er kjent for våre prisbelønte oppvaskmaskiner til storkjøkken.


Eier, Kjøkkensjef Villa Aurora, Den Rungende Galte AS. Spesialfirma innen kjøl og frys i Møre og Romsdal med gode referanser. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Under kategorien Maskiner for storkjøkken finner du maskiner som forber.


I en storhusholdning er kjøkkenutstyret ekstra viktig. Myhrvold -Gruppen – Totalleverandør til. Eier av Brasseri Franc Ronny F. Markedsdirektør Anker STI. Rustfritt samarbeid Nicro legger all erfaring og kunnskap i leveranser til kunden.


Dialog om teknisk og praktisk planlegging er viktig for å få frem rett kvalitet. Prisen på et nytt kjøkken avhenger av forskjellige ting. Få hjelp til å velge et kjøkken som matcher dine behov og ditt budsjett.


Våre åpningstider er mandag til fredag: kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg