fredag 17. april 2015

Bar og kjøkken

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Stilig barglobus som vil falle i smak både hos deg og hos gjestene! Besøk vår idylliske uteservering eller sett deg inne i våre sjarmerende og stemningsfulle lokaler.


Anmeldt for år siden - En oase! Vår forhåpning er at det skal kjennes like naturlig å besøke Alma’s for en vellaget. Det er uteservering om sommeren. Målet var da som nå om å skape en restaurant med et kunnskapsrikt kjøkken og uformelle servitører.


Vi kan også være vert for fester og andre sammenkomster i vårt. Benytt vårt online bestillingssystem og slipp den lange telefonkøen. Når du har sendt bestillingen, kan maten hentes i vår restaurant etter 45. Havsalaten er ein liten kafé på Nikøy i Bulandet.


Vi serverar mat og drikke med fokus på tare. Født og oppvokst i Nord-Amerika og har bred erfaring fra både inn- og utland. Kjøkkensjef hos PUB OG KJØKKEN. Forelsket i smokerne her på huset og håndverksmat! Marinert oliven 4-Trøffel potetchips 4- Større bar snacks.


SFO er blitt The-Corner. Vi er en bar i Hegdehaugsveien med god indisk mat og hyggelig. Ut og spise i Trondheim? Bestill bord i vår restaurant! Vi tilbyr barbord og barkrakk i ulike varianter.


Du bestemmer tekst og skrifttype. Tango bar og kjøkken Tango serverer en kveldens meny fra 595. Menyen er forskjellig fra dag til dag, men består som oftest av fisk eller.


Er dere en gruppe over personer som vil ha nattergalens tapas? Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. Indisk restaurant i Oslo?


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi hjelper deg å sperre din identitet, gjenopprette din kredittinformasjon, samt å rette opp og gjenoppta kontrollen over din identitet. Klikk her for å bestille bord. Lyche kjøkken og bar Åpningstider.


Bar , kjøkken , vin, mat, behagelig atmosfære, spennende, unikt. Spisekartet er en uavhengig guide til Oslos restaurantjungel. Utvidet firma- og kredittinformasjon.


Pub og restaurant i lokalene til tradisjonsrike E. Bar og restaurant er i adskilte lokaler. Kontaktinfo: Adresse: Strandveien 7 Trondheim. Tidligere i uken hadde vi kurs i sous vide matlaging på jobben.


I vår nye meny har vi ønsket å skape retter som passer for alle selskap og anledninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg