onsdag 29. april 2015

Kjøkken heltre

Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Se vårt utvalg heltre benkeplater i ulike tresorter som eik, ask, valnøtt og bambus, med ulike overflatebehandlinger. KJØKKEN HELTRE UTF - Utenpåliggende fronter Kjøkken ? UTF-Kjøkken produsert i heltre , bjørk - beiset, slitt og lakkert.


Er med utenpåliggende fronter. Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg.

INF-og INF-13Innenforliggende fronter som gir et eget særpreg og gammel stil. Hvis du vil gi det skandinaviske kjøkkenet ditt en lekker og organiske look, kan du velge en benkeplate i heltre. Med litt olje og en varsom hånd blir benkeplaten i. En benkeplate i antikk heltre eik på mm kan få en svevende look med vår unike VH-grepskinne. Her blir både dører, skuffer og skrog laget i heltre og tilpasset den. Heltre er en varm kontrast til det ofte veldig stilrene utseende til et nytt kjøkken.


Et flott kjøkken i heltre , malt i heldekkende dempet sort. Dørene har klassiske ramtre fyllinger og benkeplaten er levert i svartoljet eik.

Kjøkken konseptet har finerte skrog forseglet med slitesterk lakk i ekte Huseby kjøkken kvalitet. Innredningselementer til skuffer og skap i heltre bøk og krom. Mørkt kjøkken med lys, ask brunkjerne heltre benkeplater Spisebord i heltre eik med klaffer Matchende spisebord i heltre ask brunkjerne med hvit OSMO.


Vårt første kjøkken ble levert for mer en år siden. Vi bygde da alt av heltre bjørk. Finn benkeplate til ditt kjøkken! Heltre benkeplate er et populært valg hos nordmenn.


Platene er slitesterke og småskader som hakk og riper kan jevnes ut eller. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Endeavslutning for Sagakjøkken i heltre håndmalt utførelse. Vi har laget heltre kjøkken fra 80. Vi leverer alt av Hotellinnredning Restaurantinnredning Butikkinnredning Kafe -og Barinnredning Barmøbler Møbler Spesialinnredning Messeinnredning.


Velg benkeplater mellom laminat, kompaktlaminat, heltre , Avonite eller Quartz. Du kan få dine benkeplater tilpasset helt etter dine behov og ønskemål. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Dette må du ta hensyn til når du skal velge behandling til benkeplater i heltre.

Slik tar du best vare på treverket, og får et resultat som varer over tid. Om våre kjøkken Vi produserer alle våre heltre kjøkken , bad og garderober i vårt snekkerverksted på Arneberg. Lettet salgsleder kjøkken Øya ble kjempefin! Alle var fascinert over materialet. Skjønner at jeg må selge mer heltre.


Vi i Dokka Bondemøbler AS er stolte av å presentere god Norsk håndverkskvalitet i våre produkter. Designa - et kjøkken til allsidig bruk. OLJE BENKEPLATE: Olje benkeplaten i heltre to-tre ganger i året, så tåler den søl og tørker ikke inn.


Foto: FOTO: Strai Kjøkken og Bad Foto: FOTO: Strai. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit du skal.


De mørke Corian farger egner seg best til baderom og vi anbefaler dem ikke til kjøkken da de med tiden vil få riper og patina. Og det fungerer like godt den andre veien også, du kan ta designdrømmene dine helt ut og likevel få et kjøkken som er svært praktisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg