fredag 17. april 2015

Royal terrasseolje

Sjekk ut Royal Terrasseolje. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Treolje av høy kvalitet utviklet for etterbehandling av royalbehandlet trelast, eller til behandling av vanlig trehvit eller trykkimpregnert trelast.


Treoljen motvirker oppsprekking og gråning av treverket. I royal - behandlings prosessen presses inntil liter olje per m² inn i trevirket, dette bidrar til å bevare den glatte, pene overflaten.

Noen som har erfaring med terrassebord fra Møre Royal ? Disse skal visstnok være behandlet slik at de ikke trenger å oljes de første årene. For vedlikehold og etterbehandling av Møre Royal -behandlet trelast. Benyttes på vegg, tak og terrasse.


Kan også benyttes på CU-impregnert og ubehandlet trelast. Terrasseolje For kosmetisk vedlikehold Alt materiale som utsettes for vær og vind og partikler i lufta vil påvirkes og trenge oppfrisking for å beholde sitt. En forholdsvis ny sort på det norske markedet er såkalt Thermo Royal -terrassebord.


Som navnet tilsier er dette materialer som først er varmebehandlet,.

Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Teakolje Brun L: Teakolje Fargeløs LTeakolje Fargeløs L. Terrasseolje er en vanntynnbar spesialolje til bruk på impregnert trevirke Til utendørs. Royal terrassebeis er en vanntynnbar beis med sopp- og algehindrende. Se beste pris på Jotun Treolje (liter). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Her får du fremgangsmåten for hvordan du går frem for å vedlikeholde terrassebordene. Alt fra rens til påføring av terrasseolje. JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk.


Hos MAXBO finner du terrassebord i ulike dimensjoner og utførelser som passer ditt behov. Kjøp på nett eller i butikk. Tjæralin Treolje inneholder lite løsemidler og har et svært høyt oljeinnhold i tillegg til tretjære, linolje og soppdrepende middel. Jeg har brukt Butinox sin terrasseolje.


Har ikke oljet flere ganger jeg da ettersom det fremgår på boksen at man bør olje vått i vått. På tide å tenke på uterommet. Skal du beise terrassen i år?

Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Spesielt beregnet på terrasser, hagemøbler og lignende. Alvdal Royal Fargekart Rød Oker Klar Brun. Finn Royal Terrasseolje. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Velg treolje i farger og sett ditt personlige preg på treterrassen, hagemøblene m. Velg mellom vannbasert og oljebasert treolje. Når du skal bygge utendørs er det ikke likegyldig hvilket trevirke du velger. Terrassebord er derimot svært godt egnet til utendørsbruk, og i denne kategorie. Inneholder soppdrepende middel. Oljen er enkel å jobbe ut og påføre.


For årlig rengjøring er det tilstrekkelig med vann og en kost. Treolje Olje inn utemøbler, treheller, terrassegulv og andre utsatte underlag av tre så står de bedre i mot vær og vind. Marnar Bruk Royal er mer miljøvennlig og krever mindre vedlikehold enn annet impregnert trevirke.


Velg den fargen du ønsker, og glem tidkrevende malearbeid. Produktbeskrivelse, bruksområde. Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter.


Ved å bruke Jotuns produkter er du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg