fredag 24. april 2015

Leie varmelamper

Infravarme for uteserveringen. Alt til restauranten - kjøp her! Leie av partytelt og rammetelt fra 3m til 40m bredde. Terassevarmer, varmeovn og dieselvarmere med div. Takvifte og regulator tilbys også.


Alt du trenger på ett sted! Når vi er inne på responsti er det på sin plass å nevne at kortbølgevarmere har en lei tendens til å sluke en masse strøm før wolfram-tråden blir varm. Du velger selv om du vil hente hos oss i Pilestredet 75c eller om du. Har du en koselig uteplass hjemme eller på hytta?


MAXBO tilbyr en rekke terrassevarmere både elektriske og med gass. Vi har flere varianter som kan. LEIE PRODUKTER TIL ARRANGEMENT? Ingen leie i sesongen som er fra. Det er også mulig å leie fots motorbåt, kajakk,.


Alle rettigheter reservert. MVA - weekend til bryllup ol. Vi tilbyr utleie av kvalitetstelt, stoler, border og varmelamper for større selskap.


Apple Music og andre strømmetjenester), trådløst internett, varmelamper , hvilestoler og mye,. Perfekt for konfirmasjon, bursdagsfest og bryllup. Vi kan være behjelpelige med. Fritidseiendommen har dypvannsbrygge, småbåt, mulighet for å leie RIB, fiskeutstyr,. Wimp og andre strømmetjenester), trådløst internett, varmelamper ,. Hos oss finner du varmelamper som passer perfekt til store terrasser og små balkonger.


Vi bruker informasjonskapsler for bedre brukeropplevelsen din på nettsiden vår. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du vår bruk av cookies. Page in English) Se kalender og ledige lokaler her Spørsmål angående billetter? For studenter og utdanningsinstitusjoner Chateau Neuf er. Hvordan gå fram når du skal søke om arrangement, riggplass, leie av grunn med mer.


Benker i flere størrelser til leie. Kontakt oss for et GODT TILBUD. Varmelamper kan være mye,. Er du lei av fuktig deksel på møbler i markisen og lukten av terrassevarmerne på gass?


Så velg en SOLAMAGIC terrassevarmer. Med infrarøde stråler, der trænger dybt ind i huden. Uteplassen ligger skjermet, med parasoller og varmelamper ,. Vil du leie Altona Restaurant og Vinbar til et arrangement?


Hva annet kan jeg leie ? I forbindelse med leie av telt er det også muligheter for å leie mye annet. Med store persienner og varmelamper er uteområdet også et trivelig sted på regnværsdager. Vi fikk for det første leie lokalet vi ønsket et døgn ekstra for kun 5kr så da får vi pynte dagen før og for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg