torsdag 30. april 2015

Lamellgardiner bergen

Lamellgardiner er en ideel løsning til store vinduer. Markiser, Screens, Persienner mm. Se alle våre produkter her! Vi har garantert noe du liker! Over år med fornøyde kunder.


Finn lamellgardiner bergen nå på Kensaq.

De er ideelle til store vindus-arealer og kan også fungerer som romdeler eller for å skjerme mellom ulike kontorer. Følg oss på Sosiale Medier. Bruk skjemaet nedenfor, så hører du fra oss. Med lamellgardiner får hjemmet en loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer. Stort utvalg på modeller og tekstiler.


Dekorativ og funksjonell solskjerming til vinduer i alle fasonger og størrelser. Det finnes mange ulike muligheter: lamellgardiner , plisségardiner, persienner, rullegardiner og naturligvis vanlige gardiner i stoff. Moderne kombinasjon av gardiner og tradisjonell solskjerming.

De er ofte også den beste løsningen for solskjerming på skråvinduer. Hos UNIG tilbyr vi Norges største utvalg av både vanlige størrelser og lamellgardiner etter mål,. Med et luftig, rent og moderne utseende gis lameller en optimal mulighet for å justere lys og innsikt. Men noen ganger ønsker vi å stenge ute ytre elementer som sollys, trekk og nysgjerrige blikk. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Gardiner og persienner gjør dette. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Bestill en gratis befaring idag!


Garanti og Gratis stoffprøver Skreddersydd etter dine mål. Innvendig solskjerming finnes i flere forskjellige former: lameller, persienner, rullegardiner med mer. Bli kjent med våre dekorative og funksjonelle løsninger her. Solskjerming Bergen , inkl. Weba tilbyr gardinstenger, gardinoppheng og tilbehør til gardiner.


I tillegg importerer vi innvendig solskjerming, utvendig solskjerming (Mottura, Faber) og skodder. Skap et speilbilde av din personlighet, din stil, ditt interiør. Med over års bransjeerfaring tilbyr vi gode og praktiske løsninger for både privat og.


Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted.

Ett skjema-flere tilbud fra lev. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Kontorlokalet kan få et helt nytt liv. Innred hjemmet ditt med flotte liftgardiner fra UNIG. Se Norges største utvalg og finn en liftgardin i flott design og høy kvalitet til lave priser.


Vi kan bistå med måltaking og montering i Oslo og Østlandet og i Bergen og sentrale deler av Vestlandet. Vindumarkiser, terrassemarkiser, Zipscreen, utvendige persienner – Mulighetene er mange! Fordeler ved utvendig solskjerming.


Den mest effektive form for solskjerming. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg