onsdag 12. august 2015

Bordben i stål

Alltid 19- i frakt for møbler! Besøk oss for å oppleve et sortiment av veldesignede og svært rimelige bordben og benbukker! Home-it bordben rustfritt stål rund 30cm.


Et enkelt, rundt bordben fra Home-It. Helstrand Smedje designer og producerer bordben med fokus på detaljen.

Laves på ønskede mål og dimensioner. Sende til hele Norge gratis! Bordben i høj kvalitet med prisgaranti. Har du bordpladen men mangler et sæt flotte bordben i højeste kvalitet? Se blot vort udvalg og du finder med garanti et par.


En forudsætning for et godt bord er et par stærke ben at stå på. På denne side kan du finde de bordben , der passer både til møblet og dit hjem. Se IKEA sortimentet af billige og veldesignede bordben og benbukke.

Vælg imellem flere design, og gør dem personlige med en matchende bordplade. Leveres i krom og rustfritt stål finish. Runde bordben med justerbar fot i rustfritt stål finish. Du finner børstet stål , krom i matt finish og blank krom. Hvis du har en meget stor eller tung bordplade, kan det anbefales at købe bordben i metal eller stål.


Vil du gerne have stålben til dit plankebor så er bordben i sort stål et meget godt valg. Den sorte klassiske farve er tidløs, og vil ikke gå af. Stuebord med bordben i matt sølvfarget stål , bordplate i drivved-finish.


Håndlaget og robust salongbord til ditt hus eller hytte. Design selv eller standardmodeller. Eksempler på specielt designede bordben : STELBO901. Et sæt af vores stål bordben kan holde til relativt meget mere end et sæt træ bordben i samme størrelse.


Derfor vil du ikke synes at de fylder for meget. Se vores store udvalg inden for kategorien bordben. Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering. Bestil Online - Fri Fragt.


Specialfremstilles i Danmark.

BxLxH), svart, Aluminium bordben i aluminium, fot i stål stk. Stort tillykke til Pia Elkjær Back du er den heldige i lodtrækningen om et unikt skærebræt, tusind tak til alle for den enorme interesse. Vi forhandler bordben i metal i høj kvalitet!


Pris for sett med ben, laget fra 10mm rustfritt stål. Til salongbord GRATIS FRAKT. Mange forskellige typer bordben. Stort sortiment til markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager.


Stort udvalg af bordben i træ og stål i forskellige længder. Hvide U- bordben i stål , med et minimalisktisk skandinavisk design. Benene passer til både store og små plankeborde i alle designs. Velegnet til plankebord og med stor stabilitet. Måske mangler du bordben i stål til ” gør det selv plankebord ” ? Her på siden finder du billige bordben i høj kvalitet stål ,. Køb Homeit Ømm - Børstet stål 70cm på XL-BYG.


Køb Element-System bordben sort 25x25x3mm online hos BAUHAUS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg