fredag 7. august 2015

Kjøkken hønefoss

Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Prøv vår berømte lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter! Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


Ved behov, ta kontakt for å avtale et møte utenfor åpningstidene. HTH har butikker over hele landet.

Finn din HTH butikk og book time hos en spesialist for kjøkken , garderobe eller baderom. Biloppretting, reparasjon av småbulker. Lakkering av bil, lastebil, anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, tilhenger, bobil, kjøkken , møbler og store deler. Våre hengsler og demper hindrer deg fra å smelle kjøkkendørene ved å fange dem opp i farta, slik at de lukker seg sakte, forsiktig og stille. Safety ønsker å skape en større hverdagstrygghet for alle, og tilbyr nå vår.


Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Kjøkkeninnredning - Forhandler. Hos Kvik får du en romslig kjøkkenopplevelse med fokus på ekstra plass og ergonomi.

Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris. Fargevalget er valgfritt! Kjøp på nett eller i butikk, og få levert hjem eller hent i butikk.


Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.


Totalrenovering bad Elektriker,Flislegger,Gulv,Murer,Riving,Sanering Totalrtennovering av ba badet er på ca. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Vi ønsket å komplettere vårt kjøkkensortiment med noe mer – og har lansert disse fantastiske.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Vi selger både kjøkken , baderomsinnredning og garderobeløsninger.


Lyst på en uforglemmelig grillsesong?

Da bør du skaffe deg et utendørs kjøkken fra SparMax! Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken , verktøy, hus og hage. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Realiser kjøkkendrømmen.


Vi holder til på Tyristrand i Ringerike. Moduler av høy kvalitet i godt design. På tide å fornye kjøkkenet ? Velg blant en rekke stiler og design. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Hønefoss Veibeskrivelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg