onsdag 19. august 2015

Nytt sikringsskap

Vi leverer ditt nye sikringsskap. El-con as leverer alle elektriker og ekom tjenster. I tillegg setter vi opp ny avdekning,. I vårt tilbud som vi har på ombygning av sikringsskap er overspenningsverninkludert.


Omtrekking av ledningene i huset. Med nytt sikringsskap , nye ledningsstrekk og nye stikkontakter kan prisen raskt komme opp i 100. Vi ble med elektrikeren på elkontroll. De fleste har langt flere strømkrevende apparater i huset sitt i. Ser det er litt diskusjon om sikringskap. Vil bare benytte anledningen til å dele min erfaring med å få satt inn nytt sikringsskap hos meg selv.


Flytting av sikringsskap. Sikrere med nytt Skrusikringer kan uansett være greit å bytte ut, enten du trenger mer plass i skapet eller ei. Enten det er nye prosjekter, slik som oppsett av bygg eller hjem,. Har man en eldre bolig med gammeldags sikringsskap er det anbefalt at dette byttes ut. Har fått en pris fra firma for å skifte skap, montere totalt kurser i samme størrelser som de.


Har du et gammelt sikringsskap og vurderer å skaffe et nytt ? Gaula Elektro AS monterer nye sikringsskap med moderne automatsikringer. Prisen er inkludert komplett installasjon, oppgradert med jordfeilautomater og overspenningsvern ihht. Få tilbud fra flere leverandører fra Solbergelva.


Vi i Sønnico har som filosofi at å bytte sikringsskap ikke skal være. Trygt og smart med nytt sikringsskap. Moderne hjem har ofte økt belastning samt mer elektronisk utstyr som gamle sikringsskap ikke er dimensjonert for.


Du må ikke bytte dersom du har et sikringsskap i plast, men om du installerer nytt sikringsskap skal det være brannsikkert og i metall. Så sender vi over ett tilbud på renovering av innmat i. Sikringsskap er hjertet i det elektriske boligens eller byggets el-installasjon. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Sjekk ut oppgradering av sikringsskap. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Trenger du oppgradering av sikringsskap ? Bor du i Kristiansand eller en annen plass i agder og t renger et nytt sikringsskap eller har behov for å oppgradere innholdet? Utskiftning av gamle sikringsskap er en fornuftig investering i boliger hvor strømmen går ofte. Overbelastning av sikringsskap er en brannfare i eldre boliger. Vil de nye automatiske målerene passe i disse skapene! Nytt sikringsskap , eller bytt ut innmaten i det gamle.


Mye har skjedd på elektrisitetsfronten den siste tiden og det som var bra før er ikke. Er det lenge siden du hadde nytt sikringsskap ? Da er det nok på tide med en el-sjekk. Hvis du ikke er sikker på om sikringsskapet ditt er modent.


Kostnaden er avhengig av antall kurser, og om det må legges opp nytt. Registrert Dato: Torsdag 08. Vi holder på å renovere en leilighet og ønsker derfor pris på litt. Hei En bekjent av meg fikk nylig byttet ut det gamle Nebb sikringsskapet til et nytt Moeller sikringsskap med nye kombi automater. Siden jeg er elektriker ble jeg.


Vi skifter sikringsskap eller innholdet i sikringsskapet med nye og moderne komponenter. Vi utfører dette i næringsbygg,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg