mandag 24. august 2015

Kjøpe minkfeller

Salg til privatpersoner og fagfolk. Se utvalget fra på P-lindberg. Vi hører gjerne fra deg! Finn vår kontaktinformasjon her. BÅLPANNETREKK I CORDURA, GR.


Pelsvilt har opp gjennom tidene vært ettertraktet over hele verden. Skandinavia med sine enorme skog og utmarksområder, har her stått i en særstilling hva. Delbetal og samle alle kjøp med Klarna Konto. Minkfeller har en vekt på ca. Forrige Til søket Neste.


Tips en venn om denne annonsen. Har du kjøpt 1allerede ville jeg vurdert å kjøpe ekstra fjærer i tillegg. Pelsjeger mårpakke med Aasbøfelle. Jakt og Fangstbua AS Steinvegen 23.


Meld deg på vårt Nyhetsbrev. Fellene har push utløsning,. Amund Eliassen: Hei Amund. Denne må du sette i en kasse der du. Eneste netthandel med Prisløfte.


Velkommen til en trygg handel på nett. Haugen slagfelle for mink Pris: 37- (ubehandlet treverk) Dette er den originale Haugen slagfelle for mink. Den leveres i ubehandlet treverk.


Fri retur Fast frakt på 4-Gratis frakt over 1. Du slipper å slakte pianoet Du får kjøpt det på hvilken som helst jernvare, i variabel tykkelse Ikke kjøp for tynn tråd da den gir for liten kraft. Ikke lenge etter ble resten av sparepengene brukt til å kjøpe et par minkfeller. Derfor er det noen regler og bestemmelser vi må rette oss etter. Pedersens Vaabenlager AS.


UTSOLGT FOR MINKFELLER INNTIL VIDERE. Lokkemiddel for mink, mår og rev. Jægerens Superdekken Hann NOK 7900. Etter at båndtvangen startet har vi satt ut noen minkfeller.


Gode plasser for minken er i nærheten av bekker elver, vann og andre steder den kan gjemme seg unna i. Gule Sider er den lokale søkemotoren. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller dit. Kort fisketur, skadefelling på mink og glad hytteeier. Etter å ha observert mye mink og halvspist ørret i gytebekker i marka gjennom flere år startet vi i fjor med minkfeller i de beste. Skal sette ut minkfeller.


Håpet er at fuglelivet på Svellingsflaket tar seg opp igjen. Grønmyr vet at det ikke er gjort i en håndvending.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg