tirsdag 27. oktober 2015

Glasstak bergen

Markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører. Vi skreddersyr glasstak i vedlikeholdsfri aluminium. Se mer og kontakt oss her!


Motorisert glasstak til terrassen som skreddersys på mål til ditt prosjekt. Vi har mange fornøyde kunder i Bergen på våre løsninger. Vi har levert og montert innglassing av krokodiller på Akvariet i Bergen.


Les mer om Akvariet i Bergen. Aluminium tettelist over. Med flere tusen laminerte sikkerhetsglass på lager bygges og monteres. Den moderne designen vil tilføre bygget stil og funksjonalitet, samtidig som det beskytter døren. Glass er et utrolig spennende materiale.


Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Glasstak - Spennende og populær byggningsdetalj. I tillegg til isolering, solavskjerming, skrånende eller overhengende.


Ser du etter glasstak til ditt overbygg, veranda eller inngangparti? Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. I tillegg har vi samarbeidet med flere store glassbedrifter i Bergen. Vi holder til i eget moderne bygg i Storebotn næringspark på Kleppestø, - minutters kjøretur fra Bergen sentrum.


For kunde har vi levert og montert glasstak i aluminiumsprofiler og glass. Med motorisert pergola som terrassetak kan du være ute uansett vær, hele året! Vil du få mer ut av uteplassen din?


Finn den rette pergolaen her! Vi har utviklet et eget taksystem i glass og aluminium som kan monteres oppå en stål- eller trekonstruksjon. En vinterhage med glasstak kan raskt bli varm som et drivhus på en solfylt sommerdag. Med en utvendig takmarkise får du optimal solskjerming og kan nyte vinterhagen.


Slipp lyset inn - velg glasstak. Du må logge inn for å kommentere. Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Om konsekvensen av dette blir at lønnsadelens glasstak blir mer ugjennomtrengelig for dem som står på. AluPoint kan levere et stort utvalg av systemer innen komplette glassfasader og glasstak. Fasader og glasstak Dører. Vi leverer alle standardløsninger fra Schüco, men kan også levere.


Unike glassfasader fra Sandane ! Ingen personer ble skadet da et glasstak på Torgallmenningen i Bergen raste sammen i formiddag. Få tilbud fra flere leverandører fra Bergen. Vi produserer og monterer vinduer, dører og glassfasader i aluminium fra Schüco.


I vår nettbutikk finner du standardløsninger for glassrekkverk, samt monteringsutstyr. Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg. Hotell med sentral beliggenhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg