tirsdag 20. oktober 2015

Retrokjøkken

Kjøkken, ba garderobe og interiør. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt. Nytt hus på gang - og vi skal for første gang velge nytt kjøkken. Det går faktisk fint an å bevare eller skape en gammel stil med. Fint kjøkken du har - godt gjort å ta vare på den originale innredninga!


Eg likar blandinga av nytt og gammalt hos deg:) Blir nok kjekt med eige syrom:) Eg likar. Nytt retrokjøkken Familien ønsket seg et ordentlig håndlaget kjøkken i tre, og falt for kjøkkenmaker Frode Tingbøs verk. Om du er på jakt etter et retro kjøleskap, kan det være en god idé å ta en titt på kjøleskapene fra Smeg. Smeg kjøleskapene finnes både i små og store.


Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Bytt deDet er ingen grunn til å bytte ut velfungerende skap og skuffer. Den enkleste, men også dyreste løsningen er å bytte kjøkkenfronter.


OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. Retro Popping av Popcorn! Når man tenker retro kjøkkenutstyr kommer man ikke unna. Et flott lekekjøkken i stilren retrodesign. Dette retrokjøkkenet passer perfekt til alle små.


Design ditt unike rammekjøkken. Focus-skapdøren uten Shape-lister. Herlig retrokjøkken med tidstypisk planløsning, supplert med alle nåtidens moderne funksjoner på rett plass. Gis bort mot demontering og henting. April Pent og lite brukt kjøkken.


Er ikke brukt de siste år. Jeg tenkte også jeg skulle vise dere en del av mitt retrokjøkken. Jeg synes det er mye finere å kalle det et retrokjøkken enn å innrømme fakta at det er ikke. Legg merke til de morsomme og tidsriktige glasskuffene som kan plasseres under overskapene for oppbevaring og de praktiske hyllene i skapene som gir hensiktsmessig.


Studio Kvänum har kjøkken, lamper, møbler og småvarer. Med romslige skuffer og rikelig med skapplass, supplert med alle nåtidens moderne funksjoner. Arkitekt Plus er et herlig retrokjøkken med en tidsriktig planløsning.


JÄRSTA er en front med en iøynefallende blank mørk blå som passer både i moderne og retrokjøkken. Den er et godt eksempel på hvor lett det er å gi et. Gina Krogs vei A - Sjelden anledning! Lekker 4-roms med nytt bad fra. Interiors from Kvänum arouses desires worldwide.


We are represented in everything from cozy cottages, historic castles and private homes on every continent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg