fredag 2. oktober 2015

Vaskemaskin app

Lagervarer leveres neste virkedag. Med funksjonen Smart control kan du også styre vaskemaskinen via en app på mobilen. På denne måten kan du snakke med vaskemaskinen. Guide - Finn den rette vaskemaskinen Guide. Med Smart Control kan du nå styre og følge med på vaskemaskinen ved hjelp av en app i mobilen.


Du kan se gjenværende vasketid. Klesvasken blir enklere med en vaskemaskin fra Samsung. Se de nyeste funksjonene og den banebrytende teknologien til din neste vaskemaskin.


Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode. Samsung satser på husholdningsmaskiner med nettilgang.


Styr vaskemaskinen med en mobilapp. Se alle nye tester på vaskemaskiner. Hvilken maskin vasker renest og fortest? Her kan du lese hvilken som har vunnet Best i test! Noe helt nytt i teknologi og design.


En revolusjonerende ny tilnærming til pleie av dine garderobefavoritter er her. Vaskemaskin med tørketrommel. Rask levering og super service! Smart Check feilsøker automatisk og gir deg tips og løsninger gjennom en app på din smarttelefon. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Hos LG skaper vi innovative og toppmoderne produkter og støtter dem med LG kundestøtte– designet for å gjøre livet mer behagelig. Og som det sømmer seg for fremtidens vaskemaskin , kan den kontrolleres via en app på mobiltelefonen. Gode alternativer til en Siemens vaskemaskin. Amerikanske forbrukermyndigheter advarer mot enkelte av Samsungs vaskemaskin -modeller, etter meldinger om at flere maskiner skal ha eksplodert. Evalet vaskemaskin med presstørrer, slanger og rørepinne.


IMPONERENDE: ELEGANT DESIGN. Miele WWMV 9WPS innleder en ny epoke innen tøypleie – og det kan man med én gang se på vaskemaskinen. App forenkler hverdagen. Uansett om man er hjemme eller borte kan brukeren pause programmet,.


Det er herlig å reise på bobilferie, men som regel hoper skittentøyet seg opp etter en stund. En smart vaskemaskin med støtte for WI-FI og Bosch Home Connect-system som gjør det mulig å styre maskinen via en app på mobilen. DOS doserer vaskemiddelet.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Finn støtte til oppsett og installasjon av apparatet, last ned viktige dokumenter, administrer garantier, finn tips og triks og mer. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg