fredag 16. oktober 2015

Teppe i gangen

Bestill håndlagde tepper på nett. Stort sortiment innen møbler, interiør og kjøkkenredskap til uslåelige priser. Tepper på gulvet gir trivsel, varme og komfort.


Men vet du hvordan du vasker teppet ? Det har blitt lyst og trivelig og jeg trenger ikke lenger å unnskylde det for gjester. Dere vet hvordan det er. Jaja, det er jo ikke ferdig, så det er.


Teppet må støvsuges med en gang det er ferdig lagt for å fjerne skit som oppstod under legging samt overflødig teppefiber. Om vegg-til-vegg teppene medfører mye. Brick er et stilig og populært teppe til gangen i metervare laget i et praktisk og lettstelt materiale.


Baksiden i gummi sørger for at teppet ligger rolig på gulvet. Et elegant teppe til gangen laget med en overside i et praktisk og lettstelt syntetisk materiale og med en bakside i jute. Meget slitesterke, kan brukes både i private hjem og bedrifter. Populært på kjøkken, gang og entré.


I entréen må det velges et gulv som er robust, men det betyr ikke at det ikke kan være pent. Det finnes flere gode alternativer. Her er interiørarkitektens råd. Les mer Imitert lammeskinn HORN 60xhvit Pr. Markedets største utvalg av håndlagde tepper.


Opptil rabatt - Gjør et kupp! Alt på lager i vår butikk på Bryn. Teppe KREKLING 65x1mørk rosa Pr. Velg mellom hele, originale tepper eller tepper som har blitt delt opp i mindre stykker og sydd sammen til et nytt teppe.


Da gangen skulle pusses opp, falt valget på spanske fliser, teppe i trappen og malt panel på veggene. Et teppe på gulvet i gangen eller i stuen er både dekorativt og praktisk. Det gir føttene en myk og varm velkomst etter en lang dag.


Har du for eksempel prøvd et. Det ble flott med teppet i trappa, praktisk og lekkert! Teppene bestilles på mål i valgfri størrelse. Flere av dem kan også bestilles med valgfri kant i ull, kunstfiber og skinn. Vi elsker tepper, både ute og inne!


Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Første episode av serien interiørskolen er i gang. I vår nye serie, Interiørskolen, vil vi formidle et. Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt.


Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg