søndag 22. november 2015

Espegard bålpanne 70 cm

Vi har merkevarene til lave priser. Prisløfte på alle identiske varer. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Det du egentlig ønsker deg. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Kan justeres i høyden og i forhold til underlaget. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Gjør det enklere å flytte bålpannen rundt på terrassen.


Espegards største bålpanne , laget i pulverlakkert stål. Pannen kan justeres i høyden og beina kan reguleres, slik at den alltid står støtt. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Panna kan justeres i høyden. En gnistfanger begrenser gnistsprut ved bruk av bålpanna. Esken inneholder deler. Til vedlikehold anbefaler vi Espegard bålpanneolje.


Interiør, møbler og pynt på nett. Gratis frakt over kr 200! Kraftig grillrist i rustfritt stål med praktisk håndtak. En meget solid utført bålpanne med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Grillrist i rustfritt stål.


Espegard lager produkter med utgangspunkt i den norske naturen gjennom fire årstider. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjele. Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge.


Oppsamlingskar for fett. Bena kan reguleres etter. Gnistfanger til bålpanne cm. Sett med vegger som dekker rundt hele bålpanna. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo.


Produsert i rustfritt stålkvalite. Den står støtt uansett underlag. Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm. Leveres i sett av stk. Handle smart - Spar penger.


Bålpanna er solid utført i svart lakkert stål. Få den laveste pris her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg