mandag 30. november 2015

Kildesortering hjemme

Trenger du gode, praktiske løsninger for kildesortering hjemme ? Her gir vi deg noen tips. Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan bruke. Leter du etter en praktisk løsning for kildesortering hjemme ? Finn ut mer om kildesortering.


All plastemballasje som kan åpnes.

For eksempel plastflasker og plastkanner uten kork, plastfolie, og plastposer, plastbegre og plastbokser, potetgullposer. Lag et skjema sammen i klassen eller last ned skjema her. Dere velger selv hvor detaljert statistikk dere vil føre. Dere kan for eksempel veie eller telle.


Gode råd fra Naturvernforbundet og Fremtiden i våre hender. Renovatøren henter den sorterte plastemballasjen hjemme hos deg. Emballasjen blir presset og fraktet med tog til. Mesteparten av plastemballasjen man har hjemme er ren når den er tømt.


Kildesortering er et godt og enkelt miljøtiltak som alle kan gjøre.

Vestfold Avfall og Ressurs AS tar hånd om tjenester innen husholdningsavfall for Andebu, Horten, Hof, Holmestran Larvik, Nøtterøy, Sandefjor Stokke, Tjøme. Dette gjør at vi kan samle inn og sende disse avfallstypene til gjenvinning. IKEA har lansert et system for kildesortering som ser stilig ut. Skapet er hvitt, med plass til to eller fire oppbevaringsenheter. Vi har skap og beholdere for kildesortering.


Utstyr til alle bedrifter! Avfall er ressurser som kan brukes om igjen og på den måten sørge for at mest mulig av. En viktig del av dette er arbeidet med et kunnskaps- og opplevelsessenter hvor barn og unge skal lære om kildesortering , gjenvinning,.


Det finnes heldigvis mange smarte og rimelige løsninger for kildesortering hjemme. Noen renovasjonsselskaper deler ut beholdere for matavfallet, men mange må ordne. Lag en plakat med klassens miljøtips. Vi bretter, skyller og sorterer det i ulike poser og containere.


Men hvor stor er egentlig miljøgevinsten? For informasjon om kildesortering og hva som skal kastes hvor, se sortere. Avfall som hentes hjemme hos deg. Hvorfor sortere avfallet? I grønt system, det vil si det avfallet vi henter hjemme hos innbyggerne i Salten,.


Praktisk og brukervennlig løsning for kildesortering i hjemmet.

Husstandene leverer kildesortert avfall til returpunkter,. Hensikten med kildesortering er å bruke avfallet på nytt som råstoff til nye produkter. Rammen holder avfallsbøttene på plass i skapet og lar deg dra dem ut når du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg